“Η βαθμολογική διαφορά καλύπτεται, κριτής του Πάμπου ο… Πάμπος”

Στην Ομόνοια χρειαζόμαστε συνεχόμενες νίκες για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, μονόδρομος η νίκη με τη Δόξα δήλωσε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά:

“Όσο κι αν λέμε ότι ήταν άδικο το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, αυτό που μετράει είναι ότι χάσαμε. Το μειονέκτημά μας είναι ότι δεχόμαστε εύκολα γκολ. Αυτό το αρνητικό στοιχείο δεν το αποδίδουμε στην τύχη. Έχουν εντοπιστεί οι λόγοι. Κάποια πράγματα θα βελτιωθούν μέσα από τις προπονήσεις και κάποια με τη μεταγραφική ενίσχυση. Σε κανένα από τα 11 παιχνίδια που δώσαμε, ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος από εμάς. Στην χειρότερη, ήταν ισοδύναμος με την ομάδα μας. Εντούτοις, χάσαμε 17 βαθμούς.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ: “Ο προγραμματισμός ποτέ δεν σταματά, είτε για τον Ιανουάριο, είτε για το καλοκαίρι. Στόχος η συνεχής βελτίωση. Πρέπει επιτέλους να φτιάξουμε ένα βασικό κορμό. Κάποιες άλλες ομάδες το έχουν καταφέρει. Είναι εκεί τα παραδείγματά τους”.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: “Η βαθμολογική διαφορά καλύπτεται, φτάνει να κάνουμε συνεχόμενες νίκες.  Χρειαζόμαστε συνεχόμενες νίκες για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Μονόδρομος η νίκη με Δόξα και επιβάλλεται να φύγουμε από το Μακάρειο με τους τρεις βαθμούς.

ΠΑΜΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: “Ο πιο αυστηρός κριτής του Πάμπου Χριστοδούλου είναι ο… Πάμπος. Κρίνει πολύ αυστηρά τον εαυτό του. Κοιτάμε την αλήθεια κατάματα. Η δουλειά μας είναι να διορθώσουμε τα λάθη και να προχωρήσουμε. Χρειάζεται σταθερότητα, ηρεμία και σωστή κρίση για να πετύχουμε”

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: “Την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει αν θα προλάβει τη Δόξα ο Τζαϊλσον. Για το πότε θα επιστρέψει πίσω στην Κύπρο ο Εκίθα από την Ισπανία εξαρτάται από την τελική διάγνωση. Πολύ δύσκολο ο Κάι να βοηθήσει την ομάδα τον Ιανουάριο. Διετές είναι το συμβόλαιό του μαζί μας”

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy