Κίνα: Πεθερά αυτοκτόνησε γιατί η μέλλουσα νύφη της ήταν… κοντή

Κάθε άλλο παρά ψύχραιμα αντιμετώπισε τον αρραβώνα του γιου της μια Κινέζα, η οποία δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι η νύφη της ήταν… κοντή, αλλά και πολύ απαιτητική καθώς ζητούσε πολύ ακριβά δώρα από τα πεθερικά της!

Όπως αναφέρουν στα σχετικά δημοσιεύματα τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, η 47χρονη γυναίκα, έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στα νερά ενός ποταμού στην επαρχία Χενάν της Κίνας. Σύμφωνα με το People’s Daily, η 47χρονη ήταν πολύ απογοητευμένη από το γεγονός ότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει στη νύφη της τα δώρα που απαιτούσε για τον αρραβώνα με τον γιο της.Όπως επεσήμανε ένας αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας, η μέλλουσα νύφη ζήτησε από τα πεθερικά της ένα καινούργιο αυτοκίνητο.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της, μη μπορώντας να αντέξει τη… δυστυχία από το γεγονός ότι η μέλλουσα σύζυγος του γιου της ήταν κοντή…

«Η κυρία Λιν καυγάδισε με τον γιο της για την επιλογή της μέλλουσας συζύγου του. Η νύφη της ήταν από το ίδιο χωριό, αλλά η κυρία Λιν δεν την ενέκρινε γιατί ήταν κοντή. Στη συνέχεια σε μια έκρηξη απελπισίας πήρε το μηχανάκι της και βούτηξε σε ένα ποτάμι» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση των τοπικών αρχών για το περιστατικό.

Το πτώμα της 47χρονης ανασύρθηκε στις 17 Νοεμβρίου από το ποτάμι στο οποίο πνίγηκε. Στη θέα της νεκρής γυναίκας, ο σύζυγός της πήδηξε και αυτός στο ποτάμι, ενώ τον ακολούθησε και ο γιος του, με τους δύο άνδρες να σώζονται από την αστυνομία που βρισκόταν στο σημείο.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy