Κυβερνοεπιθέσεις σε δύο ιστοσελίδες από τους «Anonymous Greece»

 

Κυβερνοεπιθέσεις σε δύο ιστοσελίδες εξαπέλυσαν οι «Anonymous Greece», με αποτέλεσμα για αρκετές ώρες να βρεθούν εκτός λειτουργίας το σάιτ μέσω του οποίου διενεργούνται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί κατοικιών αλλά και η σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος.

Οι «Anonymous Greece» ανέλαβαν την ευθύνη και για τις δύο κυβερνοεπιθέσεις, ανακοινώνοντας, παράλληλα, ότι επόμενος στόχος τους είναι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Στο μήνυμα που δημοσιεύεται στη σελίδα τους στο facebook, οι «Anonymous Greek» απευθύνονται στην ελληνική κυβέρνηση και κατηγορούν τον ΕΟΠΥΥ για την άρνησή του να καλύψει τα έξοδα μετάβασης στο εξωτερικό ανήλικης που χρειάζεται άμεση επέμβαση.  «Στη χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της», σημειώνουν.

Επιπλέον, κάνουν αναφορά στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας λέγοντας ότι «τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών».

«Αρπακτικά, νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ. Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα», λένε οι « Greek Anonymous» κλείνοντας το μήνυμα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy