Μυστήριο στον Καναδά: Η θάλασσα έχει ξεβράσει 13… ανθρώπινα πόδια

Μία δυσάρεστη έκπληξη έκρυβε η βόλτα ενός άντρα με τον σκύλο του σε παραλία της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά. Εντόπισε ένα ανθρώπινο πόδι μέσα σε ένα παπούτσι, αλλά και ένα ακόμη κομμάτι του κάτω άκρου. Αυτό είναι το 13ο πόδι που ξεβράζει η θάλασσα στην ακτή την τελευταία δεκαετία.

 

«Οι πρώτες αναλύσεις μας δείχνουν πως είναι ανθρώπινα λείψανα και θα συνεχίσουμε την έρευνα μας και τις εξετάσεις… τις ερχόμενες μέρες», τόνισε εκπρόσωπος Τύπου του ιατροδικαστικού γραφείου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, που έχει αναλάβει την μυστηριώδη υπόθεση, και τα 12 πόδια που έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα είναι ανθρώπινα. Μάλιστα οι εξετάσεις έδειξαν πως ανήκουν σε έξι άτομα.

Οι μέχρι τώρα έρευνες, όπως αναφέρει το CNNi, δεν κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια, παρότι οι Αρχές δεν έχουν δώσει καμία λεπτομέρεια που να εξηγεί πώς κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα.

 

 

Η αστυνομία του Καναδά, αλλά και οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες, επιχειρούν να ανακαλύψουν σε ποιον ανήκε το πόδι που εντοπίστηκε αυτή τη φορά, αλλά και την αιτία θανάτου του κατόχου του.

Τα αρχεία όλων των εξαφανισθέντων έχουν μπει στο επίκεντρο και εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν το μέλος ανήκει σε κάποιον εξ’ αυτών.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί γιατί έχουν ξεβραστεί τόσα πολλά ανθρώπινα μέλη στις ακτές της Βρετανικής Κολομβίας. «Δεν μπορώ να δώσω κάποιον λόγο», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ιατροδικαστή και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει κανένα στοιχεία που να δείχνει πως αυτές οι υποθέσεις συνδέονται μεταξύ τους».

canada

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy