Ναρκωτικά και μολότοφ εντόπισε η Αστυνομία στη Λεμεσό

Επιχείρηση για πάταξη της νεανικής παραβατικότητας και άλλων ποινικών αδικημάτων, οχληρίας στην πόλη και τα προάστια, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων θανατηφόρων δυστυχημάτων, διενήργησαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.
Στο πλαίσιο της εκστρατείας, η οποία έγινε από τις 7:45 μέχρι τις 8:20 το βράδυ της Παρασκευής, εντοπίστηκαν δύο βόμβες μολότοφ και μικρή ποσότητα κάνναβης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της μετέβησαν στο Σύνδεσμο Φιλάθλων του Απόλλωνα, όπου εντόπισαν σε ανοιχτό χώρο έξω από το υποστατικό δύο εμπρηστικά αντικείμενα μολότοφ.

Τα τεκμήρια παραλήφθησαν και στάληκαν για εξετάσεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της έρευνας εντός του υποστατικού εντοπίστηκε εικοσάχρονος, ιδιωτικός υπάλληλος, όπου κατά το σωματικό έλεγχο που του έγινε εντοπίστηκαν στην κατοχή του σε πλαστικό νάιλον σακουλάκι πέντε γραμμάρια κάνναβης και ένα χειροποίητο τσιγάρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθησε έρευνα και στον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ στο Ζακάκι χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Επίσης έγιναν έλεγχοι στις περιοχές στα Πολεμίδια στον Άγιο Αθανάσιο και Γερμασόγεια, οι οποίες κατά καιρούς παρουσιάζουν προβλήματα οχληρίας και άλλα συναφή αδικήματα.

Έγιναν 54 αιφνιδιαστικοί έλεγχοι υπόπτων οχημάτων και των επιβαινόντων ενώ ελέχθησαν 21 ύποπτα πρόσωπα στους ΣΥΦΙ και άλλα σημεία.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy