“Όπου πάω έχω “πισωκλούθκια” – Θέλω να ζήσω μια φυσιολογική ζωή”

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή  «Ελεύθερα κι Ωραία» του ραδιοσταθμού Κανάλι 6, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε πως δεν μπορεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή από το 1981 που μπήκε στην πολιτική και πως όπου πάει πρέπει να έχει “πισωκωλούθκια”.

Συγκεκριμένα ο ΠτΔ απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Παυλίδη, γιατί δεν δίνει την ευκαιρία σε έναν νεότερο να αναλάβει τα ηνία του κράτους αφού θεωρεί πως πέτυχε τον στόχο του, ο κ. Αναστασιάδης είπε πως αν ο λαός τον στείλει σπίτι θα του δώσει το δικαίωμα να ζήσει σαν άνθρωπος όπως οι υπόλοιποι. Προσθέτοντας πως από το 1981 που μπήκε στην πολιτική  δεν έχει ιδιωτική ζωή.  Είπε επίσης πως “εάν δε, κατέχεις και το ανώτατο αξίωμα είσαι περίπου όπως τον φυλακισμένο που τον συνοδεύουν οι δεσμοφύλακες. Οπουδήποτε πάει, είτε στο εσωτερικό, είτε στο εξωτερικό, θα πρέπει να συνοδεύεται. Αν θέλω να περπατήσω το πρωί πρέπει κάποιοι να είναι πισωκωλούθκια” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Είπε επίσης πως κατέχει από τα μαθητικά του χρόνια το αίσθημα της διάκρισης για τον εαυτό του, παρομοιάζοντας το με την ασθένεια του Aids, θέλοντας να δείξει πως αν προσβληθεί κανείς δεν γιατρεύεται ποτέ.  Προφανώς και ο ίδιος διακατέχεται με τον ιό της εξουσίας.

Είναι φυσικά επιλογή του προέδρου να βρίσκεται στην θέση που βρίσκεται, αλλιώς έχει το κάθε δικαίωμα να αποχωρήσει και να απολαμβάνει την ιδιωτική ζωή που θεωρεί πως ο κόσμος απολαμβάνει.

Δ. Χ.!!

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy