Ρίγη συγκίνησης από την επιτυχία του Παύλου Κοντίδη

Ο Παύλος είναι μαχητής και η χαρά που μας πρόσφερε με την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Laser απερίγραπτη,  δηλώνει στο ΚΥΠΕ η μητέρα του  Δρ.Ανδρούλλα Σπυρίτου Κοντίδη.  Ρίγη συγκίνησης και για τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, μέλη του οποίου θα υποδεχθούν τον Παύλο, την Πέμπτη στο αεροδρόμιο Λάρνακας, μας αναφέρει η Προεδρεύουσα του Ομίλου, Δάφνη Καραγιάννη Διαμαντή.
 
Νιώθω περήφανη, πολύ χαρούμενη, ευτυχισμένη, τα αισθήματα δεν μπορούν να περιγραφούν, δήλωσε η μητέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή μας, προσθέτοντας ότι ο Παύλος της τηλεφώνησε χθες για να της πει “μάμμα είμαι πρωταθλητής”.
 
“Ο Παύλος είναι  μαχητής, ξέρει τι θέλει και τι κάνει, βάζει στόχους και δεν τα παρατά”, συνέχισε και ανέφερε πως η οικογένεια θα τον υποδεχθεί, το βράδυ της Πέμπτης, στο αεροδρόμιο Λάρνακας.
 
“Εύχομαι όλοι να είμαστε εκεί γιατί πρέπει να δείξουμε την εκτίμηση και τη συμπαράσταση μας και να πούμε ευχαριστώ που προβάλλει την Κύπρο και έχουμε άξιους αθλητές και σήμερα έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή”, συμπλήρωσε.
 
Λέγοντας πως οι κόποι και οι θυσίες του Παύλου έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, και ερωτηθείσα κατά πόσο ανέμενε την πρωτιά, η κ.Κοντίδη είπε πως  “το περιμένεις, αλλά η θάλασσα έχει πάντα τις αναποδιές της”.
 
” Έχει σημασία η ψυχική κατάσταση, οι συνθήκες και ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας, αλλά το θέλω νικά και όταν πραγματικά πιστεύεις σε κάτι και στις ικανότητες σου, μπορείς να κατορθώσεις τα πάντα”, είπε τέλος η μητέρα του Παύλου Κοντίδη.
 
Ρίγη συγκίνησης και περηφάνιας μας έφερε η μεγάλη διάκριση του ιστιοπλόου του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, δήλωσε εξάλλου στο ΚΥΠΕ η Προεδρεύουσα του ΝΟΑ Δάφνη Καραγιάννη Διαμαντή, προσθέτοντας ότι “ο Παύλος συνεχίζει να σκορπά συγκίνηση και περηφάνια και πλέον εκτός από πρώτος στις καρδιές μας είναι και πρώτος ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής”.
 
Είμαστε περήφανοι, συνέχισε, για τον κόπο που καταβάλλει, το ζήλο που δείχνει, τους στόχους που βάζει, κυνηγά και κατακτά και σημείωσε ότι ” αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα για τους νέους της Κύπρου”.
 
Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα όπως αυτό που ο Παύλος Κοντίδης έχει κατορθώσει, να αναγνωριστεί από το κράτος, το οποίο κάλεσε να στηρίξει τους νέους αθλητές μας, που όπως είπε, “προσπαθούν αλλά χρειάζονται περισσότερη βοήθεια για να ανελιχθούν”.
 
Τέλος, η κ.Διαμαντή ανέφερε πως αντιπροσωπεία του ΝΟΛ θα μεταβεί το βράδυ της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να υποδεχθεί τον Παύλο Κοντίδη, ενώ στην πορεία θα αποφασιστεί η διοργάνωση μιας τιμητικής εκδήλωσης προς το πρόσωπο του.
 
Είναι η πρώτη φορά που ο Κοντίδης κερδίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser, ενώ  το 2013 είχε καταλάβει τη δεύτερη θέση στη διοργάνωση στο Ομάν. Το 2012 χάρισε στη χώρα μας το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο , τερματίζοντας στη δεύτερη θέση στην κατηγορία Laser.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy