Το πόρισμα για τον θάνατο της 32χρονης στον Ακάμα

Σε πολυτραυματισμό συνεπεία θαλάσσιου ατυχήματος οφείλεται ο θάνατος της 32χρονης γυναίκας από την Κίνα, σύμφωνα με τη νενομισμένη νεκροτομή που διενήργησε επί της σορού της η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.

Το θαλάσσιο ατύχημα, που συνέβη γύρω στις 7.30 το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας  στην περιοχή «ΠΛΑΤΖΙ» στον Ακάμα, είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της 32χρονη αλλοδαπή, μόνιμη κάτοικος Κύπρου και να τραυματιστούν άλλα πέντε άτομα.

Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα επέβαινε σκάφους, χειριστής του οποίου ήταν 50χρονος Ελληνοκύπριος, μαζί με 35χρονο, 37χρονη και δύο παιδιά ηλικίας 8 και 11 χρόνων, όλοι αλλοδαποί μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου. 

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το σκάφος φέρεται να προσέκρουσε σε βράχους στην πιο πάνω περιοχή και στη συνέχεια βυθίστηκε σε βάθος 5 μέτρων περίπου. Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή της η 32χρονη ενώ οι υπόλοιποι επιβαίνοντες του σκάφους, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς. Ο 50χρονος και ο 35χρονος και  η κόρη του 35χρονου μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία. 
 
Η Αστυνομία και το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας συνεχίζουν τις  εξετάσεις.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy