Μπορούμε για προοδευτική αλλαγή πηγαίνοντας στην κάλπη

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Του Νεόφυτου Νεοφύτου

Μπορούμε για προοδευτική αλλαγή πηγαίνοντας στην κάλπη Η συντριπτική πλειοψηφία του κυπριακού λαού νιώθει απογοητευμένη και δυσαρεστημένη από τη διακυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη. Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτικών κομμάτων, αλλά και των πολιτών ζητά αλλαγή. Δεν μπορεί, όμως, να επιτευχθεί η απομάκρυνση του κ. Αναστασιάδη όταν οι πολίτες παραμένουν στις πολυθρόνες και στα σπίτια τους και αρνούνται να ψηφίσουν.


Τα εκλογικά ποσοστά που παρουσιάζει ο κ. Αναστασιάδης μέσα από τις δημοσκοπήσεις δεν απεικονίζουν την πραγματική εικόνα για το πώς τοποθετούνται οι πολίτες έναντι της διακυβέρνησής του. Ο κ. Αναστασιάδης παρουσιάζεται με αυξημένα ποσοστά γιατί οι δυσαρεστημένοι πολίτες λένε ότι δεν θα ψηφίσουν.

Αν όσοι σήμερα νιώθουν απογοήτευση από την κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ και δηλώνουν ότι είτε θα κάνουν επιλογή λευκού ή άκυρου, είτε δεν θα πάνε να ψηφίσουν, αποφασίσουν να πάνε στην κάλπη, τότε τα εκλογικά ποσοστά του κ. Αναστασιάδη θα μειωθούν αισθητά. Η αποχή από τις εκλογές των ανθρώπων που νιώθουν δυσαρέσκεια από την κυβέρνηση Αναστασιάδη και δεν θα πάνε να ψηφίσουν, ευνοεί τον κ. Αναστασιάδη.

Ο τόπος δεν αντέχει άλλη αποτυχημένη πενταετία Νίκου Αναστασιάδη. Δεν αντέχει άλλες παλινδρομήσεις για το εθνικό μας θέμα.

Δεν αντέχει άλλα πέντε χρόνια νεοφιλελεύθερων πολιτικών και επανασύσταση του διδύμου Αβέρωφ – Νικόλα στην οικονομία. Δεν θέλουμε περαιτέρω διεύρυνση του κοινωνικού χάσματος και άλλα πέντε χρόνια πολιτικών που κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους. Οι πολίτες έχουν επιλογή σε αυτές τις εκλογές για προοδευτική και ποιοτική αλλαγή, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Σταύρο Μαλά.


Σε αντίθεση με τους άλλους υποψηφίους που βρίσκονται στο χώρο της αντιπολίτευσης, ο Σταύρος Μαλάς είναι ο υποψήφιος που ξεχωρίζει. Μπορεί να επιτύχει τη σύνθεση απόψεων και θέσεων.

Να εργαστεί σοβαρά και συναινετικά, έντιμα και ειλικρινά, αλλά κυρίως διαθέτει προοδευτικές και σύγχρονες σκέψεις, όπως ολοκληρωμένο και εφαρμόσιμο πρόγραμμα. Όσοι πραγματικά πιστεύουν σε ποιοτική και προοδευτική αλλαγή μπορούν να τον εμπιστευθούν, από το χώρο της Αριστεράς μέχρι το κέντρο και την κεντροδεξιά.

Όταν τον εμπιστευθούν οι πολίτες που δεν θέλουν ούτε συνέχιση της διακυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ, ούτε εναλλαγή εξουσίας, τότε θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος που θα φέρει στον τόπο ποιοτική και προοδευτική αλλαγή και νέο πολιτικό ήθος διακυβέρνησης.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.