Χ.Αριστοτέλους: Δεν είχαμε καλεστεί

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

«Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ακόμα μια φορά ότι το ΡΙΚ ψεύδεται ασύστολα σχετικά με την υποτιθέμενη επικοινωνία με «εκπροσώπους όλων των επιτελείων», σημειώνεται σε ανακοίνωση του υποψήφιου για την Προεδρία, Χαράλαμπου Αριστοτέλους.

Αναλυτικά:

Συγκεκριμένα σε σημερινή του ανακοίνωση το ΡΙΚ αναφέρει:

«Σε συνάντηση που είχαμε στο ΡΙΚ με εκπροσώπους όλων των επιτελείων εδώ και ένα μήνα και αναλύσαμε τον τρόπο διεξαγωγής των debates η εκπρόσωπος του επιτελείου του κ. Χριστοδουλίδη δεν έκαμε κανένα απολύτως σχόλιο ούτε επιφυλάχθηκε να απαντήσει ούτε το έκαμε στο διάστημα από τότε μέχρι και τις 9 Αυγούστου, ούτε δε έγινε οποιαδήποτε αναφορά για μη συμμετοχή στα debates», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΡΙΚ Μιχάλης Μιχαήλ, απαντώντας στην επιστολή που απέστειλε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο κρατικό κανάλι όπου το κατηγόρησε για παράμβαση στην εκλογική διαδικασία.

Επαναλαμβάνουμε ότι το Εκλογικό Επιτελείο του Χαράλαμπου Αριστοτέλους δεν έχει καλεστεί σε καμία περίπτωση παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες επικοινωνίας με τους αρμοδίους του Ιδρύματος ούτε στον διάλογο για τα debates αλλά ούτε και έχει συμπεριληφθεί στο προκαταρτικό πρόγραμμα των debates».

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.