Χ.Πουργουρίδης: Εγώ και άλλα στελέχη του ΔΗΣΥ θα στηρίξουμε Ανδρέα Μαυρογιάννη

Ο ίδιος αλλά και άλλα στελέχη του ΔΗΣΥ θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη, δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, Χρήστος Πουργουρίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Επικαιρότητα Αλλιώς», ο κ. Πουργουρίδης κάλεσε τους Συναγερμικούς να αναλογιστούν τις ιδρυτικές διακηρύξεις και να θυμηθούν ότι η πρώτη προτεραιότητα του Γλαύκου Κληρίδη ήταν η επανένωση της Κύπρου και η πάταξη της διαφθοράς.

Δυστυχώς τόνισε, και στους δύο αυτούς πυλώνες την τελευταία δεκαετία πήραν απροβίβαστο.

Αναμένει, τόνισε, ότι στη σημερινή συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου, τα στελέχη του κόμματος να συμπεριφερθούν υπεύθυνα και να μη στηρίξει το Νίκο Χριστοδουλίδη.

Υποστήριξε ότι είναι δύσκολο να στηριχθεί η υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη δεδομένης της θέσης του Προέδρου Αναστασιάδη, ο οποίος όπως ανέφερε, από την πρώτη στιγμή εκδήλωσε την προτίμηση του προς την υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη και πιέζει για να κατευθυνθεί η απόφαση του κόμματος του προς αυτή την κατεύθυνση.

Ωστόσο, τόνισε υπάρχουν ακόμα πολλά υγιή στελέχη που δεν θα υποκύψουν στις πιέσεις και θα ληφθεί όπως είπε, σωστή απόφαση.

Προφανώς, ανέφερε, απόψε ο πρόεδρος δεν παρίσταται στη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου καθώς αντελήφθη ότι δεν θα υιοθετηθεί η γραμμή του.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy