Χαιρετίζει ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Πάφου την έναρξη εμβολιασμού των ξενοδοχοϋπαλλήλων

Έλα στο Google News

Την ικανοποίηση του για την πρωτοβουλία που είχε ξεκινήσει ο ΠΑΣΥΞΕ με τον πρώην Υπουργό Υγείας και το Υπουργείο Υγείας για τον εμβολιασμό των ξενοδοχοϋπαλλήλων χαιρέτισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θάνος Μιχαηλίδης, προσθέτοντας πως οι εμβολιασμοί των ξενοδοχοϋπαλλήλων στέλνουν το ξεκάθαρο μήνυμα στις αγορές ότι η Κύπρος είναι ένας ασφαλής τόπος για να πάει κάποιος διακοπές.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως αυτή είναι μια πάρα πολύ σημαντική κίνηση γιατί θα βοηθήσει τους ξενοδοχοϋπαλλήλους, σημειώνοντας πως το ενδιαφέρον για τον εμβολιασμό τους είναι πολύ μεγάλο. Ήδη, είπε, «μεγάλος αριθμός υπαλλήλων των ξενοδοχείων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον εμβολιασμό τους συμπληρώνοντας τις σχετικές λίστες, ώστε να εμβολιαστούν από τις κινητές μονάδες που θα περιοδεύσει στα ξενοδοχεία της Πάφου αλλά και Παγκύπρια».

Εκτίμησε επίσης πως ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού και να σώσουμε την υγεία μας, την υγεία και την οικονομία του τόπου μας. Πρόσθεσε πως με τον εμβολιασμό των ξενοδοχοϋπαλλήλων με τις κινητές μονάδες εμβολιασμού διευθετείται η πρόσβαση στον εμβολιασμό και στον χώρο εργασίας τους.

Ο κ. Μιχαηλίδης εκτίμησε ακόμη, πως οι εμβολιασμοί των ξενοδοχοϋπαλλήλων θα δώσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στις αγορές ότι η Κύπρος είναι ένας ασφαλής τόπος για να πάει κάποιος διακοπές. Ταυτόχρονα, σημείωσε πως όλα τα ξενοδοχεία τηρούν αυστηρά τα πρωτόκολλα και το safepass.

Επεσήμανε επίσης πως η κινητή μονάδα εμβολιασμού θα καλύψει όλες τις επιχειρήσεις.

Έστειλε τέλος το μήνυμα στους ξενοδοχοϋπαλλήλους να αδράξουν την ευκαιρία που τους δίδεται να εμβολιαστούν στο χώρο εργασίας τους το συντομότερο δυνατό για να σωθεί και η βιομηχανία και η υγεία τους.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.