«Χαλκίν Σεσί»: Λύθηκε το πρόβλημα εισόδου στο γήπεδο Ταξίμ

Λύθηκε το πρόβλημα εισόδου στο γήπεδο Ταξίμ γράφει σήμερα η «Χαλκίν Σεσί» αναφέροντας ότι έχουν αφαιρεθεί τα συρματοπλέγματα στις σκάλες, στην είσοδο από την πλευρά της λέσχης Τσετίνκαγια από τα τείχη και η οποία είχε κλείσει με συρματόπλεγμα από την Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι χθες, οι ποδοσφαιριστές της «Ακαδημίας Urcan Vangöl», συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του συλλόγου Σουλεϊμάν Γιεμέν, τον μάνατζερ Τολγκά Γιλντιρίμ και τον συντονιστή Σαλίχ Ισίκ εισήλθαν στο γήπεδο «Ταξίμ» χρησιμοποιώντας τις σκάλες από το παλιό κτίριο του συλλόγου.

Στο γήπεδο Ταξίμ, το οποίο η Τσετίνκαγια χρησιμοποιεί ως προπονητήριο και το οποίο ανακατασκευάστηκε με συνθετικό χλοοτάπητα την περασμένη σεζόν, προπονήθηκε μια φορά η ομάδα μπαίνοντας από το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια.

Η εφημερίδα γράφει επίσης ότι «οι ποδοσφαιριστές της Τσετίνκαγια θα μπορούν στο εξής να εισέρχονται στο γήπεδο Ταξίμ κατεβαίνοντας από τα σκαλοπάτια. Το μεγαλύτερο δώρο στα παιδιά μας την 1η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, εισερχόμαστε στο γήπεδο Ταξίμ ως αποτέλεσμα της αφαίρεσης των συρμάτινων περιφράξεων από τα σκαλοπάτια που ήταν κλειστά για χρόνια και περιτριγυρισμένα από συρμάτινους φράχτες. Από εδώ και στο εξής, θα μπορούμε να εισέλθουμε στο ιστορικό πεδίο Ταξίμ, το οποίο έχει μεγάλη σημασία για τους Τουρκοκύπριους, χρησιμοποιώντας τα σκαλοπάτια, ευχόμαστε τα καλύτερα στην κοινότητά μας».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy