Κάθε χαμένη ψήφος της αλλαγής εδραιώνει τη διακυβέρνηση ΔΗΣΥ!

Του Νεόφυτου Νεοφύτου

Ο Κύπριος πολίτης έχει τα προβλήματά του, τρέχει καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ και κοιτάζει το πώς θα επιβιώσει ο ίδιος και η οικογένειά του. Συνομιλώντας με τους πολίτες για τις προεδρικές εκλογές, υπάρχει μια μεγάλη μερίδα που είτε ενδιαφέρεται λίγο, είτε καθόλου. Καταγράφουμε πολλές φορές και οργή και έχουν το δίκιο τους να νιώθουν απογοήτευση. Όταν βλέπουν και βομβαρδίζονται καθημερινά από τα ελεγχόμενα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας ότι ζούμε όλοι στον παράδεισο, ενώ γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι βιώνουν πραγματικά μια καθημερινή κόλαση για να επιβιώσουν, τότε δικαιολογημένα νιώθουν θυμό, απογοήτευση και κοροϊδία. Η αλλαγή, όμως, των πραγμάτων δεν θα επέλθει ούτε από την πολυθρόνα, ούτε με αποστασιοποίηση. Οι κυρίαρχοι κύκλοι του κατεστημένου μάς θέλουν αποστασιοποιημένους και συγχυσμένους… Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση προσπαθούν να μας ξεγελάσουν με νέες υποσχέσεις και «δεσμεύσεις» και να υποκλέψουν την ψήφο μας για να επικρατούν και να εξυπηρετούν καλύτερα τα συμφέροντά τους.

Οι πολίτες καλούνται σε δύο εβδομάδες να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν για τις προεδρικές εκλογές. Πιστεύω ότι είναι σε θέση ο κάθε πολίτης ξεχωριστά να κρίνει, όχι μόνο μία, αλλά δύο πενταετίες διακυβέρνησης ΔΗΣΥ, και να αποφασίσει αν θέλει ή όχι μια τρίτη πενταετία ΔΗΣΥ είτε με Αβέρωφ, είτε με Χριστοδουλίδη.

Η ψήφος των πολιτών είναι η δύναμή τους και καλούνται να αποφασίσουν εάν θέλουν πραγματική αλλαγή ή συνέχιση της υφιστάμενης κατάστασης πραγμάτων. Δεν χωρούν δικαιολογίες. Δεν θα υπάρξουν άλλοθι. Υπάρχει υποψήφιος, ο οποίος συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά για να επιφέρει την αλλαγή στον τόπο μας. Είναι η πραγματικά ανεξάρτητη υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη. Είναι υποψηφιότητα που διαθέτει καθαρά χέρια, ικανότητες, εντιμότητα και αποφασιστικότητα για να γυρίσουμε σελίδα.

Όσοι λοιπόν λέμε ότι δεν πάει άλλο και είναι καταστροφικό για τον τόπο μας να έχουμε μια τρίτη πενταετία ΔΗΣΥ με Αβέρωφ ή Χριστοδουλίδη, ψηφίζουμε ανεπιφύλακτα Α. Μαυρογιάννη. Είναι η υποψηφιότητα ελπίδας για τον κάθε απογοητευμένο και αποστασιοποιημένο πολίτη που έχει την ευκαιρία να πάει στην κάλπη και να κάνει επιλογή προοδευτικής αλλαγής. Σε δύο εβδομάδες είτε συστρατευόμαστε με τον υποψήφιο της αλλαγής Α. Μαυρογιάννη, είτε  παραμένει για άλλη μια πενταετία στην εξουσία ο ΔΗΣΥ με Αβέρωφ ή Χριστοδουλίδη. Εμείς επιλέγουμε, εμείς αποφασίζουμε.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.