Χαμός στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου Λάρνακας – 21χρονος τα έκανε γυαλιά καρφιά

Αναστάτωση προκάλεσε χθες το απόγευμα νεαρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μετά από τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να καταλήξει με χειροπέδες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 3:40 το απόγευμα, 21χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα, ωστόσο κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων αρνήθηκε να συνεχίσει και αποχώρησε.

Μετά από περίπου τρεις ώρες (18.30) ο 21χρονος επέστρεψε στο ΤΑΕΠ του Γ.Ν. Λάρνακας και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί το ιατρικό προσωπικό, προκαλώντας ανησυχία και αναστάτωση. Τον νεαρό προσέγγισαν μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε καθήκον στο νοσοκομείο και προσπάθησαν να καθησυχάσουν τον νεαρό αλλά αυτός συνέχισε να φωνάζει και με τη γροθιά του έσπασε παράθυρο πόρτας δωματίου των Πρώτων Βοηθειών, καθώς και το παράθυρο πόρτας εξόδου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.

Τα μέλη της Αστυνομίας του πέρασαν χειροπέδες για τα αυτόφωρα αδικήματα της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, απειλή και πρόκληση ανησυχίας σε δημόσιο μέρος. Μάλιστα, ο 21χρονος προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψη του, ενώ κατά τη μεταφορά του με αστυνομικό όχημα προς Αστυνομικό Σταθμό, άρχισε να κλοτσά την πόρτα του περιπολικού προκαλώντας ζημιά.

Στη συνέχεια, καθώς ο 21χρονος βρισκόταν στον Αστυνομικό Σταθμό για εξετάσεις, ζήτησε να επιστρέψει στο νοσοκομείο για να ολοκληρωθεί η περίθαλψη του και το μέλη της δύναμης τον μετέφεραν εκ νέου εκεί, ωστόσο ο νεαρός αρνήθηκε και πάλι να συνεργαστεί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και οδηγήθηκε πίσω στον Αστυνομικό Σταθμό.

Ο 21χρονος τέθηκε υπό κράτηση για συνέχιση των αστυνομικών εξετάσεων.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.