Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, συνεχίζοντας την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της στο εξωτερικό, απέσπασε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, κορυφαία διάκριση στα 4α Βραβεία ποιότητας του Γαστρονόμου Κύπρου, που πραγματοποιήθηκαν στην Πύλη Αμμοχώστου, στη Λευκωσία.

Πιο συγκεκριμένα, η Χαραλαμπίδης Κρίστης διακρίθηκε στον τομέα εξαγωγών, γεγονός που αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών της εταιρείας να αναδείξει τις αξίες και την ποιότητα των αυθεντικών κυπριακών προϊόντων, διεθνώς.


Τα βραβεία ποιότητας του Γαστρονόμου Κύπρου, είναι πλέον θεσμός για την κυπριακή γαστρονομία, με τον «Γαστρονόμο» να επιβραβεύει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ανθρώπους με όραμα, οικογενειακές επιχειρήσεις και εταιρείες που τιμούν την παράδοση και κοιτάζουν στο μέλλον.

Η αναγνώριση των εξαγόμενων προϊόντων Χαραλαμπίδης Κρίστης, σε συνδυασμό με την άνοδο της συνολικής εξαγωγικής δραστηριότητας, αποτελούν για την εταιρία ευκαιρίες εξέλιξης και ουσιαστικής αντίληψης για την αγορά των κυπριακών προϊόντων.


Το «Βραβείο Εξαγωγών» παρέδωσε στον διευθυντή εξαγωγών της Χαραλαμπίδης Κρίστης, κύριο Σπύρο Μπονάτσο, ο κύριος Ανδρέας Παράσχος, διευθυντής της εφημερίδας Καθημερινή και η κυρία Δάφνη Προδρόμου, Διευθύντρια Τμήματος Επικοινωνίας Συγκροτήματος της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Ο Σπύρος Μπονάτσος κατά την παραλαβή του βραβείου, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμητική διάκριση και ανάφερε μεταξύ άλλων: «Η ποιότητα των προϊόντων μας είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 40 χώρες, αποτελώντας άλλωστε την μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου στους τομείς των τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων.

Κύριο προϊόν εξαγωγής είναι το παραδοσιακό κυπριακό χαλούμι. Εξάγονται επίσης σημαντικές ποσότητες κρέμας γάλακτος μακράς διάρκειας, καθώς και άλλα τυροκομικά προϊόντα. Τα προϊόντα της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ διανέμονται σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις χώρες του Αραβικού Κόλπου και της Μέσης Ανατολής, την Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και σε χώρες της Ασίας όπως το Χονγκ Κονγκ,  η Νότιος Κορέα και η Ταιβάν.»

Πληροφορίες για τα Βραβεία Ποιότητας:

Η ενδεκαμελής κριτική επιτροπή από την Καθημερινή και τον «Γ» δοκίμασε τα καλύτερα προϊόντα της Κύπρου και έκρινε τα καλύτερα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να επιβραβεύσουν την επιμονή και την αγάπη των παραγωγών και των επαγγελματιών του χώρου να παρέχουν το καλύτερο προϊόν στον κόσμο.

Στα Βραβεία Ποιότητας 2017 διαγωνίσθηκαν εκλεκτά προϊόντα σε δέκα κατηγορίες: Παραδοσιακό Προϊόν, Χαλλούμι, Εξαιρετικής Ποιότητας, Ποτό, Ετικέτας και Συσκευασίας, Καινοτομίας, Εξαγωγών, Εστιατόριο, Τιμής Ένεκεν, ενώ φέτος θεσμοθετήθηκε κι ένα νέο βραβείο, με τίτλο «Ευρείας Κατανάλωσης», που θα δίνεται με κριτήριο της αξιοποίηση της τοπικής παραγωγής και τον συνδυασμό καινοτομίας και εξωστρέφειας.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου. Παραμένει  ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων,  προσφέροντας  διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας,  προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας,  διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων.

Αποτελεί μια από τις ισχυρές βιομηχανίες της χώρας, η οποία διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της,  με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», να αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο, χαρίζοντας χιλιάδες παιδικά χαμόγελα.

Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 40 χώρες, αποτελώντας την  μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.

#CharalambidesChristis
#ToKaliteroMas