Χάρρυ Κλυνν: «Ο υπουργός τσίου της Κύπρου»

Ο Χάρρυ Κλύνν, σχολίασε την δήλωση του Υπουργού Οικονομικών της Κύπρου, Χάρη Γεωργιάδη, για το ότι δεν γνωρίζει ποιο είναι τελικά το αίτημα της Ελλάδας:

Καλά είναι να τρελαίνεσαι με τον τσίου υπουργό Οικονομικών της αδελφής Κύπρου, Χάρη Γεωργιάδη.

Δείτε τι δήλωσε ο αθεόφοβος:
«Δεν είναι ξεκάθαρο ποιο είναι το αίτημα το οποίο θα πρέπει να στηρίξουμε και δεν είναι ασφαλώς η στάση της Κύπρου που θα κάνει ή θα έκανε τη διαφορά. Δεν είμαι βέβαιος ποιο είναι το αίτημα των ελληνικών αρχών, επειδή αυτό που με ένταση καταγράφηκε είναι η τοποθέτηση πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται χρήμα, αλλά χρόνο. Δεν είναι αντιληπτό τι σημαίνει αυτό, πάντως θα υπάρχει εκ των πραγμάτων επειδή το πρόγραμμα από τη στιγμή που τελειώνει δεν θα υπάρχει κάποια πίεση του χρόνου. Άρα από τη στιγμή που η τοποθέτηση είναι πως δεν χρειάζεται χρήμα, αλλά χρόνος δεν είμαι βέβαιος τι πρέπει να στηρίξει κάποιος»
Πλήρως πληροφορημένος ο χλαπατσίμπαλος, που από το πολύ τράβηγμα των αυτιών του από τους γερμανομαφιόζους του Eurogroup, τα αυτιά του έχουν γίνει σαν λαγάνες… Κάτι τέτοιους βλέπεις και λες, είναι δυνατόν να είναι αυτός το σπερματοζωάριο που νίκησε;

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.