Χαστούκι του Δικαστηρίου στους κατοίκους Δαλίου – Συνεχίζουν τη λειτουργία τους τα ασφαλτικά

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Κανονικά θα συνεχίσουν τη λειτουργίας τους τα δύο ασφαλτικά εργοστάσια σε Τσέρι και Γέρι μετά από σχετική απόφαση του Επαρχιακού δικαστηρίο Λευκωσίας.

Σύμφωνα ανακοίνωση της Εισαγγελίας, το δικαστήριο αποφάνθηκε όπως τα δύο εργοστάσια συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους παρά τις φωνές και διαμαρτυρίες των κατοίκων για απομάκρυνση τους.

Όπως αναφέρεται, η Νομική Υπηρεσία είχε καταθέσει αίτημα για άμεση αναστολή της λειτουργίας των δύο ασφαλτικών μονάδων με το αιτιολογικό της δημόσιας οχληρίας ωστόσο οι δύο εταιρείες είχαν υποβάλει ένσταση, ακολούθησε ακρόαση της υπόθεσης και σήμερα ανακοινώθηκε η απόφαση του Δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι μετά από τη σημερινή εξέλιξη, οι κάτοικοι Ιδαλίου ετοιμάζονται εκ νέου για νέες κινητοποιήσεις.

Έφεση της απόφασης

Η Νομική Υπηρεσία προχωρεί με έφεση εναντίον των απορριπτικών αποφάσεων του Δικαστηρίου για αναστολή εργασιών των μονάδων παραγωγής σκυροδέματος στις βιομηχανικές περιοχές Γερίου και Τσερίου.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα τις ενδιάμεσες αποφάσεις του σε σχέση το αίτημα του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για την έκδοση διαταγμάτων αναστολής των εργασιών δύο μονάδων παραγωγής ασφαλτικού σκυροδέματος στις βιομηχανικές περιοχές Γερίου και Τσερίου, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Εισαγγελίας.

Ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας κ. Σάββας Αγγελίδης, αφού μελέτησε τις αποφάσεις του Δικαστηρίου, αποφάσισε όπως καταχωρηθεί έφεση από πλευράς Νομικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.