Χειροπέδες σε 30χρονο στην Πάφο – Ύποπτος για διάρρηξη ξενοδοχείου

Διάταγμα προσωποκράτησης μιας ημέρας εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 30χρονου για υπόθεση διάρρηξης δωματίων ξενοδοχειακής μονάδας και κλοπής προς διευκόλυνση των ανακρίσεων .

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, καταγγέλθηκε από διευθυντή παραλιακού ξενοδοχείου στην Πέγεια ότι μεταξύ των ημερομηνιών 4 και 27 Αυγούστου του 2021 διαρρήχθηκαν δωμάτια και άλλοι χώροι του πιο πάνω ξενοδοχείου και κλάπηκαν απ’ αυτά δύο τηλεοράσεις αξίας 1000 ευρώ, ένας πύργος ηλεκτρονικού υπολογιστή αξίας 650 ευρώ, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής με τον πύργο του αξίας 600 ευρώ και η συνολική αξία της κλαπείσας περιουσίας ανέρχεται στις 2.250 ευρώ.

Τη σκηνή επισκέφτηκαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας και του ΤΑΕ Πάφου, που διενήργησαν εξετάσεις, παρελήφθησαν τεκμήρια, τα οποία στάλθηκαν στο Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας για επιστημονικές εξετάσεις .


Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 30χρονου Ευρωπαίου πολίτη, κάτοικου Πάφου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη.

Ακολούθως αυτός τέθηκε υπό μονοήμερη κράτηση με σκοπό την συμπλήρωση των εξετάσεων και καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.