Χειροπέδες σε 34χρονο – Φέρεται να πουλούσε κλοπιμαίους καταλύτες αυτοκινήτων

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού οδηγείται την Τετάρτη 34χρονος, κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη όταν επιχείρησε να πωλήσει τρεις κλοπιμαίους καταλύτες αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, χθες εξασφαλίστηκε πληροφορία ότι συγκεκριμένο πρόσωπο θα επισκεπτόταν μηχανουργείο, στη Λεμεσό, για να πωλήσει καταλύτες αυτοκίνητων, την ώρα που παρατηρείται αύξηση των υποθέσεων κλοπής τους.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού έθεσαν υπό παρακολούθηση το χώρο και γύρω στις 18.40, ο ύποπτος θεάθηκε να εισέρχεται στο σε αυτό. Από έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 34χρονο, ο οποίος είχε στην κατοχή του τρεις κομμένους καταλύτες αυτοκινήτων, άγνωστης αξίας.

Ο ύποπτος συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είχε επισκεφθεί ξανά το ίδιο συνεργείο, στις 21 Μαρτίου, και πούλησε άλλους επτά μεταχειρισμένους καταλύτες, έναντι αποδείξεων, για το χρηματικό ποσό των 1865 ευρώ.

Ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του, προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.