Χειροπέδες σε 41χρονη – Φέρεται να εξαπάτησε πολίτες και ν’ απέσπασε πέραν των 60 χιλ. ευρώ

Στη σύλληψη 41χρονης, η οποία φέρεται να εξαπάτησε πολίτες και ν’ απέσπασε χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 60 χιλιάδες ευρώ, προχώρησε την Παρασκευή το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 41χρονη φέρεται να παρουσιαζόταν ως εκπρόσωπος εταιρείας ιδίων συμφερόντων, αναφέροντας ότι μπορούσε ν’ αναλάβει την υποβολή αιτήσεων και να εξασφαλίσει χορηγίες από διάφορα ενεργειακά προγράμματα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, καθώς και επιχορηγήσεις του κράτους για ανακαίνιση οικιών στην ύπαιθρο.

Για κάθε αίτηση οι παραπονούμενοι κατέβαλλαν χρηματικό ποσό καθώς και για τη διεξαγωγή διαφόρων εργασιών που απαιτούνταν, ωστόσο στην πορεία διαπίστωσαν πως έπεσαν θύματα απάτης.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται ότι η υπόθεση αφορά πέραν των 30 παραπονούμενων πολιτών, ενώ το χρηματικό ποσό που φέρεται να απέσπασε η ύποπτη ξεπερνά τις 60 χιλιάδες ευρώ.

Εναντίον της διερευνάται υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, κλοπής από αντιπρόσωπο και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy