Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για τα επεισόδια στο γήπεδο Κουκλιών

Στη σύλληψη δύο προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στα επεισόδια στο γήπεδο των Κουκλιών το απόγευμα του Σαββάτου, προχώρησε σήμερα  η Αστυνομία Πάφου, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του  ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Νικολάου ανέφερε πως σχετικά με τα προχθεσινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο κοινοτικό στάδιο των Κουκλιών αμέσως μετά τη λήξη  του αγώνα του Πρωταθλήματος Κ19, μεταξύ Πάφου και ΑΠΟΕΛ, έχουν εκδοθεί τέσσερα εντάλματα σύλληψης βάσει μαρτυρίας που εξασφάλισε η Αστυνομία.

Μέχρι στιγμής, ανέφερε ο κ. Νικολάου, η Αστυνομία Πάφου, προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 31 ετών και οι δύο, και καταζητούνται άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 16 και 28 ετών .

Επιπλέον σημείωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τις έρευνες ώστε να εξασφαλίσουν τα στοιχεία των εμπλεκομένων για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση βίας στα γήπεδα, οχλαγωγίας, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, αδικήματα, τα οποία διαπράχθηκαν γύρω στις 4:20 το απόγευμα  του Σαββάτου, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων Πάφος-ΑΠΟΕΛ για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κ19.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.