Χειροπέδες σε πέντε άτομα για υπόθεση επίθεσης και τραυματισμό δύο προσώπωνΗ Αστυνομία συνέλαβε πέντε πρόσωπα,  τα οποία τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στη μια τα ξημερώματα σήμερα, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή σε περιοχή της Λευκωσίας, κατά την οποία τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι τραυματίες είναι 21χρονος και 28χρονος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 21χρονος φέρει τραύμα στη δεξιά πλευρά και στον δεξιό πνεύμονα και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ ο 28χρονος έφερε τραύμα στο άνω χείλος και, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε. Σύμφωνα με τους τραυματίες, ενώ αυτοί, βρίσκονταν στην κατοικία τους, ομάδα αποτελούμενη από 6-7 άτομα, μπήκαν στην αυλή της οικίας τους και χωρίς λόγο τους επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.