Χειροπέδες στον 21χρονο για το σοβαρό ατύχημα στις ΠλάτρεςΣτη σύλληψη του 21 ετών οδηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο τραυματίστηκε κρίσιμα 19χρονη και σοβαρά δεύτερη γυναίκα, επίσης 19 ετών, προχώρησε χθες το απόγευμα η Αστυνομία Λεμεσού. Ο νεαρός συνελήφθη για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Διαβάστε επίσης: Νέο ατύχημα στην άσφαλτο: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 19χρονη – Σοβαρά και δεύτερη

Στο μεταξύ σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, η 19χρονη η οποία υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, υπαραχνοειδή αιμορραγία, υποσκληρίδιο αιμάτωμα και ρήξη πνεύμονα, σπλήνας και διαφράγματος.

Σοβαρά, αλλά εκτός κινδύνου, είναι η η δεύτερη 19χρονη, η οποία υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάταγμα στον αριστερό μηρό και κάταγμα στην λεκάνη και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη χθες τα μεσάνυκτα στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, παρά το χωριό Παραμύθα. Στο ίδιο δυστύχημα τραυματίστηκαν άλλα τρία νεαρά άτομα.

Κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος με συνεπιβάτισσες δύο 19χρονες, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που ερχόταν εξ αντιθέτου και οδηγούσε 21χρονος.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, τραυματίστηκαν ελαφρά και ο 20χρονος και ο 21χρονος, οι οποίοι έτυχαν των πρώτων βοηθειών και έλαβαν εξιτήριο.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, διερευνώνται από την Τροχαία.