Χιόνια από τη μία, οδικά έργα από την άλλη-Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνει η Αστυνομία σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο το πρωί σήμερα Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, αφού λόγω των χειμερινών καιρικών συνθηκών, παρουσιάζονται προβλήματα σε δρόμους στα ορεινά, αλλά και στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού. Την ίδια ώρα, στην Λευκωσία, τμήμα της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη, είναι κλειστό λόγω εργασιών ανέγερσης κτιρίου.

Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, ιδιαίτερα στο τμήμα από τον κυκλικό κόμβο Κονιών, μέχρι την περιοχή Κολώνης, έχει σημειωθεί παγετός στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι επικίνδυνα ολισθηρός.

Στα ορεινά, είναι κλειστός λόγω χιονόπτωσης ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους, ενώ οι δρόμοι Pinewood – Πεδουλά, Πεδουλά – Μουτουλλά, Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου – Πλατρών και Προδρόμου – Λεμύθου, είναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ανοιχτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί λόγω παγετού είναι ο δρόμος Κακοπετριάς – Καρβουνά και ο δρόμος Καλοπαναγιώτη.

Στην επαρχία Λεμεσού, οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, λόγω εργασιών ανέγερσης κτιρίου, που άρχισαν στις 6.00 το πρωί, είναι κλειστές οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση από Στρόβολο προς Λευκωσία, στο τμήμα μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 3.00 το απόγευμα.

Ενημέρωση για οδικές εργασίες που διεξάγονται σε διάφορες περιοχές, μεταξύ των οποίων και στους αυτοκινητόδρομους Λευκωσίας – Λεμεσού, Λευκωσίας – Λάρνακας και Λάρνακας – Αμμοχώστου, ΕΔΩ.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.