Χλώρακα: Έλεγχοι σε οικίες από την Αστυνομία για παραβίαση του διατάγματος Νουρή

Συνέχεια στις συντονισμένες επιχειρήσεις για αστυνόμευση της Κοινότητας Χλώρακας, έδωσε χθες η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διάφορες οικίες, συγκροτήματα διαμερισμάτων και τροχονομικοί έλεγχοι.

Ένα πρόσωπο εντοπίστηκε να παραβιάζει το διάταγμα του Υπουργού Εσωτερικών ημερομηνίας 3/12/2021, που αφορά την απαγόρευση εγκατάστασης αιτητών διεθνούς προστασίας εντός της συγκεκριμένης κοινότητας. Εναντίον του πιο πάνω προσώπου , καθώς επίσης και του ιδιοκτήτη του συγκροτήματος διαμερισμάτων όπου εντοπίστηκε να διαμένει, διερευνάται ποινική υπόθεση για παραβίαση του σχετικού διατάγματος.

Επίσης, κατά την επιχείρηση ανακόπηκαν για έλεγχο οχήματα και πρόσωπα.

Ταυτόχρονα κατά τους τροχονομικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν, τα μέλη της Αστυνομίας, προέβησαν σε 7 καταγγελίες, για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Μία εκ των 7 καταγγελιών αφορά οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών εναντίον νεαρού ηλικίας 19 ετών. Ο 19χρονος που διαμένει μόνιμα Πάφου ανεκόπη για έλεγχο και σε νάρκοτεστ που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός. Λήφθηκε δεύτερο δείγμα το οποίο θα σταλεί το Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy