Χοφενχάιμ: «Κάνουμε την δουλειά στις Ακαδημίες και παίρνει τους παίκτες η Μπάγερν»Η κόντρα ανάμεσα στην Χοφενχάιμ και την Μπάγερν Μονάχου συνεχίζεται όσον αφορά την τακτική των Βαυαρών στα ταλέντα των υπολοίπων γερμανικών ομάδων.
Στη πρόσφατη συγκέντρωση για την ανάλυση των οικονομικών δεδομένων της χρονιάς, ο διευθυντής της Χοφενχάιμ, Φρανκ Μπρίελ καυτηρίασε την τακτική της Μπάγερν, ειδικά σε μία τόσο δύσκολη περίοδο λέγοντας: «Μας πληρώνει που κάνουμε εμείς όλη την δουλειά στις Ακαδημίες γι’ αυτούς, που παίρνουν τους παίκτες».

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες όταν η Μπάγερν απέκτησε τους Μαμίν Σανιάνγκ και Αμίντο Σιέμπ, που προέρχονταν από τις Ακαδημίες της Χοφενχάιμ και θεωρούνται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην χώρα. Όπως είχε καταγγείλει μάλιστα ο αθλητικός διευθυντής της Χοφενχάιμ, Αλεξάντερ Ρόσεν, οι δύο παίκτες πήγαν για να κάνουν τεστ για τον κορωνοϊό στο Μόναχο, χωρίς να έχουν πάρει σχετική άδεια: «Μέσα στην περίοδο της κρίσης του κορωνοϊού, με όλους τους περιορισμούς και τις αλλαγές, δεν έχω λόγια για να περιγράψω την συμπεριφορά της Μπάγερν». 


sdna.gr