Χωρίς αποτέλεσμα και πάλι διαγωνισμοί για έργα στο οδόφραγμα Δερύνειας στην τ/κ πλευρά

Δημόσιοι διαγωνισμοί που είχαν προκηρυχθεί στην τ/κ πλευρά για εργασίες για το άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας ολοκληρώθηκαν και πάλι, στις 15 Αυγούστου χωρίς να υπάρξει προσφοροδότης.

Σύμφωνα με τ/κ ιστοσελίδες, το θέμα δημοσιοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Οκάν Νταγλί, εκπρόσωπος της τ/κ Πρωτοβουλίας Αμμόχωστος που έγραψε για ψεύτικους δημόσιους διαγωνισμούς που φυσιολογικά κατέληξαν χωρίς αποτέλεσμα και ειρωνικά ευχαριστεί για αυτό την «κυβέρνηση» ΡΤΚ – ΚΛ – ΚΚΔ – ΔΚ αλλά και τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

Σύμφωνα με την Γενί Ντουζέν, πρόκειται για διαγωνισμούς που προκηρύχθηκαν για την κατασκευή χώρων στάθμευσης και κάποιες διορθώσεις κοντά στο σημείο διέλευσης και ήταν η δεύτερη φορά που ολοκληρώθηκε η διαδικασία χωρίς καμιά εταιρεία να λάβει μέρος. Η εφημερίδα αναφέρει στην ιστοσελίδα της πως η πρώτη φορά που ολοκληρώθηκαν οι διαγωνισμοί χωρίς αποτέλεσμα ήταν στις 18 Ιουλίου και γι’ αυτό επαναπροκηρύχθηκαν, με το ίδιο όμως τέλος.

Να σημειωθεί ότι ο Οκάν Νταγλί σε πρόσφατη συνέντευξή του σε τ/κ εφημερίδα είχε επικρίνει το γεγονός ότι οι διαγωνισμοί προκηρύσσονται με όρους τους οποίους κανείς προσφοροδότης δεν μπορεί να πληροί και είχε επικρίνει την τ/κ πλευρά για μη επίδειξη βούλησης για άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας προβλέποντας ότι «με αυτά τα μυαλά δεν θα ανοίξει ούτε μέχρι το τέλος του χρόνου».

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.