Χωρίς φορτιστή στη συσκευασία και τα νέα Samsung Galaxy S21

Η διαμάχη των δύο τεχνολογικών κολοσσών, Samsung και Apple, για τα smartphones είναι εδώ και χρόνια γνωστή με τις δύο εταιρείες να έχουν δημοσιεύσει ουκ ολίγα βίντεο επικρίνοντας εκατέρωθεν τεχνολογικές αποφάσεις. Το πιο πρόσφατο μάλιστα αφορά την απόφαση της Apple να αφαιρέσει από την νέα σειρά iPhone 12 τον φορτιστή.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΛίγο μετά την ανακοίνωση του κολοσσού του Κουπερτίνο η κορεατική εταιρεία λάνσαρε μια διαφημιστική καμπάνια που διατυμπάνιζε ότι «το Galaxy σας δίνει αυτό που ψάχνετε, από τα βασικά, όπως ένας φορτιστής, έως την καλύτερη κάμερα, μπαταρία, επιδόσεις, μνήμη ακόμα και οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz».

Η εν λόγω απόφαση βέβαια ίσως αποδειχθεί άστοχη ή έστω βιαστική αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου η Samsung έχει αντίστοιχες προθέσεις για τα επερχόμενα μοντέλα της.

Σύμφωνα με έγγραφο της ρυθμιστικής αρχής της Βραζιλίας, ANATEL, οι φήμες που κυκλοφορούν ήδη από το καλοκαίρι ότι οι νέες συσκευές Galaxy δεν θα εμπεριέχουν τον φορτιστή στη συσκευασία δείχνουν να επιβεβαιώνονται. Βάσει των εγγράφων μάλιστα και τα τρία νέα smartphone δε θα περιέχουν φορτιστές και ακουστικά στη συσκευασία, αλλά μόνο το USB Type-C καλώδιο, όπως και τα μοντέλα της σειράς iPhone 12.

Να θυμίσουμε ότι η Apple υποστήριξε πως οι λόγοι της συγκεκριμένης απόφασης ήταν περιβαλλοντικοί σύμφωνα βέβαια με αναλυτές η κίνηση προσπάθησε να αντισταθμίσει και το κόστος του 5G τσιπ που ενσωματώθηκε στα νέα iPhone.

Σε κάθε περίπτωση το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τον Ιανουάριου του νέου έτους όπου και αναμένουμε την αποκάλυψη των νέων smartphones της Samsung, τα οποία θα περιλαμβάνουν ανανεωμένους φακούς κάμερας, μεγαλύτερη μπαταρία και πιο σύγχρονα chipsets.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.