Χωρίς νερό το Λιμάνι Λεμεσού – Η Κυβέρνηση καλείται να λάβει δράση

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ Λεμεσού με ανακοίνωση της καταγγέλει την εδώ και μέρες διακοπή της παροχής νερού στο Λιμάνι της Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα, το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού (Σ.Υ.Λ.) έχει αναγκαστεί να διακόψει την παροχή νερού στο Λιμάνι διότι τόσο η ιδιωτική εταιρεία όσο και η Αρχή Λιμένων εδώ και 3 σχεδόν έτη δεν καταβάλουν το οφειλόμενο ποσό το οποίο χρεώνονται με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν συσσωρευθεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χρέος προς τον Σ.Υ.Λ. Το ποσό αυτό συνεχώς διαιωνίζεται γεγονός που αποτελεί μέγιστη πρόκληση αδιαφορίας και ανεπάρκειας εκ μέρους των υπευθύνων τόσο της ιδιωτικής εταιρείας όσο και της Αρχής Λιμένων.

Στην ανακοίνωση της Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ Λεμεσού καλεί την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να επιλύσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Αναλυτικά:

«Η κυβέρνηση η οποία εδώ και καιρό επαγγέλεται ότι η Κύπρος μπορεί να μετατραπεί σε κόμβο εξυπηρέτησης στην ευρύτερη περιοχή καθώς και γέφυρα συνεργασίας καλείται επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της και να επιλύσει το σημαντικό αυτό πρόβλημα. Δεν μπορεί από τη μια η κυβέρνηση να διαφημίζει και να επαίρεται και την ίδια ώρα τα προβλήματα στο Λιμάνι της Λεμεσού να μεγεθύνονται καθημερινά και οι κυβερνώντες μας να σφυρίζουν αδιάφορα. Το γεγονός αυτό εκθέτει την πόλη μας, εκθέτει την Κύπρο ως χώρα κομβικό σημείο στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».