Χωρίς προβλήματα το άνοιγμα των παραλιών στο Δήμο Λεμεσού

Ομαλά και χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα, άνοιξαν σήμερα οι οργανωμένες παραλίες στη Λεμεσό. «Τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και προφύλαξης τόσο από τους πολίτες όσο και από τους ιδιοκτήτες» αναφέρει ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης.

«Από το πρωί επιθεωρούν τις οργανωμένες παραλίες, αστυνομικοί και επιθεωρητές του Δήμου Λεμεσού σε μια προσπάθεια να τηρηθούν τα μέτρα που προνοούνται από το πρωτόκολλο της Πολιτείας, τα πράγματα κυλούν ομαλά, τόσο οι πολίτες όσο και οι ιδιοκτήτες έχουν συμμορφωθεί πλήρως με τις υποδείξεις» ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης.

Όπως είπε, λειτουργοί του δήμου Λεμεσού έχουν εργαστεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε πολύ έντονους ρυθμούς για να καταφέρουν να ετοιμάσουν  σε χρόνο ρεκόρ τις παραλίες. «Όλα βρίσκονται στη θέση τους, ομπρέλες και κρεβατάκια, τα πάντα, γίνονται οι απολυμάνσεις, λαμβάνονται όλα τα μέτρα. Υπάρχει κόσμος, ο οποίος δεν πτοήθηκε από την πτώση της θερμοκρασίας και την αλλαγή του καιρού. Είμαι σίγουρος ότι θα πάνε όλα καλά» ανέφερε ο κ. Νικολαΐδης.

Πηγή: ΚΥΠΕ