Χωρίς ψηφοφορία ενέκρινε τον Χριστοδουλίδη το ΔΗΚΟ


Την έγκριση μόνο της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη θα έχουν ενώπιόν τους τα μέλη της Κ.Ε. του ΔΗΚΟ, η οποία θα συνέλθει την Κυριακή. Στην απόφαση αυτή κατέληξε η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Χαραυγής», η έγκριση της απόφασης λήφθηκε χωρίς να διεξαχθεί ψηφοφορία και χωρίς να υπάρξει αντιπρόταση, ενώ υπήρξαν φωνές και για αυτόνομη κάθοδο με Νικόλα Παπαδόπουλο. Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες, το Σώμα ενέκρινε σε συνεδρία που διήρκεσε λιγότερο από μία ώρα, την εισήγηση της Γραμματείας που συνήλθε νωρίτερα.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και καιρό στελέχη του ΔΗΚΟ δεν απέκρυπταν το ότι η ηγεσία του κόμματος είχε προαποφασίσει την υποστήριξη του κ. Χριστοδουλίδη. Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι για την απόφαση λήφθηκε υπόψιν «η βούληση της μεγάλης πλειονότητας των στελεχών, των μελών και των ψηφοφόρων του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλά και η επικρατούσα άποψη της κοινωνίας ευρύτερα».

Στη βάση, δηλαδή, του πρόσκαιρου ρεύματος… παρά στη βάση θέσεων και αρχών. Γι’ αυτό θα πρέπει η ηγεσία του ΔΗΚΟ να πείσει γιατί στηρίζει Ν. Χριστοδουλίδη, μέλος του Π.Γ. του ΔΗΣΥ και τέως υπουργό της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης που υπήρξε ποτέ στον τόπο μας, όπως έλεγε ο Ν. Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.