Ελεύθερα και χωρίς SMS θα διακινούνται οι τουρίστες

Ένα ενιαίο έντυπο διακίνησης για τους τουρίστες οι οποιοι θα διακινούνται χωρίς την χρήση μηνύματος SMS εγκρίθηκε από το Υφυπουργείο Τουρισμού.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΟι τουρίστες θα μπορούν να λαμβάνουν το έντυπο διακίνησης από τον τουριστικό τους πράκτορα ή από το ξενοδοχείο διαμονής τους.

Η διακίνηση τους θα επιτρέπεται από τις 06:00-23:00, χωρίς περιορισμούς.

Σε επικοινωνία που είχε ο dialogos.com.cy με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΥΞΕ, Φιλόκυπρο Ρουσουνίδη, τόνισε ότι χρειαζόμαστε τους τουρίστες και οφειλουμε να τους παρέχουμε μια διευκόλυνση ώστε να μπορούν να επισκεφθούν ένα εστιατόριο, να μεταβούν στην παραλία και να διοργανώσουν τις δραστηριότητες που επιθυμούν.

Ανέφερε επίσης ότι είναι τεχνικής φύσεως το πρόβλημα που προκύπτει αφού δεν πρέπει να δυσκολεύονται οι τουρίστες στην διακίνηση τους με την αποστολή στο 8998 ή σε οποιοδήποτε άλλον αριθμό.

Οι τουρίστες, συνέχισε, θα προμηθεύονται το έντυπο διακίνησης από τον τουριστικό τους πράκτορα ή από το ξενοδοχείο διαμονής τους .

Η ιστοσελίδα μας προσπάθησε να επικοινωνήσει και με το Υφυπουργείο, ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν.

 Η θέση του Υπουργείου Υγείας

Πάντως η εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας σε παλαιότερη διευκρίνηση της σχετικά με αυτό, ανέφερε ότι τα μέτρα και οι περιορισμοί που ισχύουν για τους Κύπριους είναι τα ίδια και για τους τουρίστες.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.