Χωρίς στάση…

Ο Απόλλωνας δεν  κάνει στάση. Τι και αν η ομάδα πήγε «μισή» στο Μακάρειο, νίκησε 2-0 τον Ολυμπιακό, έφτασε στην 6η σερί επιτυχία και ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Σωφρόνης έκανε αναγκαστικά… αλχημείες αλλά ανταποκρίθηκαν αυτοί που αγωνίστηκαν και η ομάδα διατηρήθηκε στο -7 από την κορυφή. 


Ο Ζελάγια στο τελευταίο του ίσως παιχνίδι άνοιξε το σκορ στο 45΄ με μια δύσκολη προβολή μετά από μπαλιά του Γιαννιώτα, ενώ το 2-0 ήρθε από τον Σερτζ Γκακπέ με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, ο Κοφί είχε 2-3 καλά σουτ αλλά η ουσία είναι ότιθ η μπάλα δεν μπήκε στο πλεκτό του πολύ καλού Μολ, και το 2-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  : Μπάιζα, Ψάλτης, Σαμπίνια, Ροτζέιρο, Ακόστα, Οικονομίδης, Κα (52΄ Κοφί), Βινίσιους (73΄ Αζουλάο), Νάνι, Ντουβεντρού (31΄ Ζαχαρίου), Αγιτέ
Στον πάγκο: Βελλίδης, Ενοχ, Σωτηρίου, Κυριάκου, Βενιζέλος, Παχίπης

ΑΠΟΛΛΩΝ   : Μολ, Πέδρο, Αντωνιάδης, Σελίμοβιτς, Βασιλείου, Περέιρα, Πίττας, Γιαννιώτας (80΄ Παπουλής), Σαρδινέρο, Ζελάγια (90+5΄ Ηροδότου), Γκακπέ (72΄ Ματέϊ).
Στον πάγκο: Δημητρίου, Βολοτίνεν, Χαραλάμπους, Τσολάκης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ακόστα/Περέιρα

Διαιτητής ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ