Χρ. Χριστοφίδης για Αγγλική Σχολή: Άμεση ανάκληση της απόλυσης της εκπαιδευτικού-Απαιτείται παρέμβαση του ΠτΔ

Την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος και διόρισε το νυν Διοικητικό Συμβούλιο της Αγγλικής Σχολής ζητά το ΑΚΕΛ, μετά την απόλυση της εκπαιδευτικού του ιδρύματος.

Διαβάστε επίσης:

 Αγγλική Σχολή: Θέλει την απόλυση της προέδρου της Συντεχνίας του προσωπικού-Σε εξέλιξη εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό

Ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης κατηγόρησε το παρόν Συμβούλιο ότι λειτουργεί με πρωτοφανή αυταρχισμό που παραπέμπει σε νοοτροπίες και συμπεριφορές άλλων καθεστώτων, την ώρα που το δικαίωμα του συνδικαλισμού είναι αναφαίρετο.


Ο κ. Χριστοφίδης υπέδειξε ότι πρέπει άμεσα να ανακληθεί η απόλυση της εκπαιδευτικού και το Συμβούλιο να ξεκινήσει σε βάθος διάλογο με το προσωπικό, αφού άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

Χαρακτήρισε ως επίσης μεγάλο ζήτημα που χρίζει συζήτησης το καθεστώς της σχολής, η οποία λαμβάνει πολλές χιλιάδες ευρώ από τον φορολογούμενο πολίτη και δεν λογοδοτεί σε κανένα, κάτι που δε μπορεί να συνεχιστεί.

Την ανάκληση της απόλυσης της εκπαιδευτικού και την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου μεταξύ Διεύθυνσης και Προσωπικού ζήτησε και ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρύσανθος Σαββίδης.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.