Χρανιώτης: «Αν γνωρίζατε κυρία Μενδώνη είστε εγκληματίας»

Mε αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη στην Ελλάδα και τον χειρισμό της από πλευράς του ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού ,  o γνωστός ηθοποιός ανέφερε, μεταξύ άλλων: «με ενοχλεί η φαινομενική σας ακεραιότητα. Με ενοχλεί που το βλέμμα σας παραμένει σίγουρο και σταθερό. Όταν κάποιος μας εξαπατά, το λιγότερο που αισθανόμαστε είναι ηλίθιοι, ειδικά όταν η απάτη έχει αντίκτυπο στην κοινωνία και σε ανήλικα μέλη της κοινωνίας αυτής…».

 

»Ξεκινάς τη συνέντευξη Τύπου σου με ένα μεγάλο συγγνώμη. Την ξέρετε αυτή τη λέξη κυρία Λίνα Μενδώνη; Δεν την ξέρετε. Μεταφερθείτε στο σπίτι σας και μελετήστε το ελληνικό λεξικό…», αναρωτήθηκε.

Και συνέχισε: «Να πάτε σπίτι σας ζητάμε κυρία Μενδώνη. Μιλήσατε για σοκ. Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν φαίνεστε καθόλου σοκαρισμένη. Εμείς είμαστε σοκαρισμένοι με εσάς. Αν γνωρίζατε κυρία Μενδώνη είστε εγκληματίας. Δεν νομίζω ότι είστε εγκληματίας. Αν δεν γνωρίζατε είστε ανεπαρκής. Η άγνοια είναι απαράδεκτη και εγκληματική. Προκαλώ οποιονδήποτε καλλιτέχνη θέλει να παραμείνει η κυρία Μενδώνη στο Υπουργείο να βγει και να το πει. Η Λίνα Μενδώνη μπορεί να είναι υπέροχη στο υπουργείο Εμπορίου, αλλά στο υπουργείο Πολιτισμού είναι ανίκανη. Είναι πάρα πολύ γενναίο να βγεις έξω και να το παραδεχτείς», επισήμανε.
«Είμαι θυμωμένος και θεωρώ ότι είναι μείζον πολιτικό ζήτημα αλλά όχι κομματικό. Συμβαίνουν πρωτοφανή πράγματα για την ελληνική δικαιοσύνη, υπάρχει απόγνωση των θυμάτων και μια ολιγωρία της δικαιοσύνης που δεν καταλαβαίνω», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.