Χρήση ναρκωτικών από ανήλικες – Λ/σός: Παρουσίασε πλαστά έγγραφα στους ανακριτές ο ύποπτος

Νέο διάταγμα επταήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε τη Δευτέρα το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του υπόπτου, που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, σε σχέση με την προμήθεια ναρκωτικών ουσιών σε δυο αδελφές, 13 και 15 χρόνων, με αποτέλεσμα η πρώτη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, ο ύποπτος παρουσίασε πλαστά έγγραφα στους αστυνομικούς ανακριτές, σε σχέση με την ταυτότητα του και δεν είναι 22χρονος αιτητής ασύλου, αλλά 27χρονος, που βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Ως εκ τούτου, ο ύποπτος, που είχε τεθεί υπό 7ήμερη κράτηση την περασμένη Παρασκευή, συνελήφθη εκ νέου, αυτή τη φορά για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της πλαστοπροσωπίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο το οποίο εξέδωσε εναντίον του νέο διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο επτά ημερών.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μετά την λιποθυμία της 13χρονης και τη μεταφορά της στο ΓΝ Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε πως είχε κάνει χρήση μεθαμφεταμίνης, γνωστής ως crystal ice.

Σχετικά ενημερώθηκε η ΥΚΑΝ και κλήθηκαν, στα γραφεία της, η μητέρα της 13χρονης, καθώς και η 15χρονη αδελφή της, η οποία φέρεται να παραδέχθηκε ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών, τις οποίες προμηθεύτηκε από τον ύποπτο.

Ο 27χρονος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, μετά από επιχείρηση της ΥΚΑΝ.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.