Χριστοδουλίδης: Ήμουν μέλος της κυβέρνησης, θεωρώ ότι δεν ήταν διεφθαρμένη (βίντεο)


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Την κομματική του προέλευση αλλά και τη στήριξή του στην κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη, επαναβεβαίωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Sigma και παρά το γεγονός ότι ισχύριζεται πως πρόκειται για ανεξάρτητη υποψηφιότητα, ο κ. Χριστοδουλίδης ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι ανήκει στις τάξεις του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «αν ξυπνούσα μια μέρα και έλεγα ότι δεν είμαι μέλος του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα ήταν αλήθεια. Θα ήταν ψέμα».

Ερωτηθείς για το θέμα της διαφθοράς, ο κ. Χριστοδουλίδης παρουσιάστηκε πλήρως ταυτισμένος με την Κυβέρνηση Αναστασιάδη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήμουν μέλος της κυβέρνησης, θεωρώ ότι δεν ήταν διεφθαρμένη» .  Eκλέγηκε για δεύτερη φορά, όπως είπε, το 2018 στη βάση επιτευγμάτων.

 

Ερωτηθείς για την εξαγγελία του και τις αντιγραφές από την ομιλία του Κασουλίδη του 2008, ο κ. Χριστοδουλίδης ισχυρίστηκε ότι «μέσα στο πλαίσιο της ετοιμασίας της εξαγγελίας, ο επικοινωνιολόγος εισηγήθηκε τη συμπερίληψη κάποιων σλόγκαν για να εμπλουτιστεί η ομιλία. Αναφορές που διαφάνηκε ότι χρησιμοποιήθηκαν από τον κ. Κασουλίδη το 2018.

Ο κ. Φλέσσας ήταν μέλος της επικοινωνιακής ομάδας του κ. Κασουλίδη. Δεν ξέρω αν ήταν δικές του αναφορές ή κάποιων άλλων. Μόλις το αντιλήφθηκα αυτό δεν υπήρχε άλλος δρόμος από τον τερματισμό της συνεργασίας. Θεωρώ εντελώς αντιαπεγγαλματικό αυτό που έγινε», ρίχνοντας τις ευθύνες για το φιάσκο του κειμένου της εξαγγελίας του εξ ολοκληρου στον επικοινωνιολόγο του.

Ερωτηθείς αν έγραψε ο ίδιος την ομιλία, ο κ. Χριστοδουλίδης απάντησε «φυσικά, οι επαφές με τον κόσμο, τα θέματα που προέκυπταν από τις επαφές με τον κόσμο, δεν ήταν ο επικοινωνιολόγος μαζί μου».  Παράλληλα, η εκπρόσωπος Τύπου του Υποψηφίου, Μαριλένα Ευαγγέλου, είχε αναφέρει στον ιδιο τηλεοπτικό σταθμό, οτι το κείμενο της εξαγγελίας του, το είχε γράψει ο ίδιος ο Υποψήφιος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.