Χριστοδουλίδης στον Αστρα: Άλλοι είχαν την ευθύνη ελέγχου για τα διαβατήρια – Το υπουργικό ενέκρινε (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Είναι και παραμένει μέλος του ΔΗΣΥ, όπως είπε

Δεν είναι θέμα προς συζήτηση η αλλαγή της βάσης λύσης του Κυπριακού για ΔΔΟ ξεκαθάρισε μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο υποψήφιος για την προεδρία Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας πως αυτό είναι μήνυμα προς όλους ακόμα και σε αυτούς που τον υποστηρίζουν και είναι εναντίον. Τάχθηκε επίσης υπέρ της αναβίωσης και της επιχειρησιακής δυνατότητας του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος.

Κληθείς να πει πως θα εξετάσει το θέμα της διαφθοράς εάν εκλεγεί και εάν θα ζητήσει ευθύνες από τον Νίκο Αναστασιάδη είπε ότι υπάρχουν θεσμοί και δεν τίθεται θέμα ευνοιοκρατικής προσέγγισης για κανένα.

Έκανε λόγο για μηδενική ανοχή στη διαφθορά η οποία είπε διαχρονικά υπάρχει στη χώρα μας, ενώ επισήμανε ότι είναι σημαντικοί οι τρόποι αντιμετώπισης αυτού του φαινομένου. Ερωτηθείς εάν έχει ευθύνη ως μέλος του υπουργικού Συμβουλίου για τα χρυσά διαβατήρια, υποστήριξε ότι άλλοι είχαν την ευθύνη και ότι το υπουργικό έδινε την έγκριση.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν πήρε από τα κόμματα που τον στηρίζουν την οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια.

Έκανε λόγο για αναμασημένη προπαγάνδα σχετικά με επικρίσεις ότι πλήρωνε από το ταμείο διαφώτισης για την προβολή του στα κοινωνικά δίκτυα. Χαρακτήρισε επίσης σεβαστή την άποψη του προέδρου ότι παρασύρθηκε από τη φιλοδοξία του και υπέβαλε υποψηφιότητα ωστόσο είπε διαφωνεί με αυτήν. Πρόσθεσε ότι ο κυπριακός λαός μέσα από τις εκλογές θα κρίνει τελικά.

Στο ερώτημα εάν παραμένει συναγερμικός είπε ότι δεν θα σταματήσει λέει την αλήθεια, ότι είναι και παραμένει μέλος του ΔΗΣΥ ενώ την ίδια στιγμή, όπως είπε, στηρίζεται από ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους.

 

 

 

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy