Χριστoδουλίδης-Βίκτωρας-Λοΐζου διέρρεαν μέσω…Viber Group επιλεκτικά σε δημοσιογράφους – «Έγκλημα στο Κραν Μοντανά»

Πέραν από τον Νίκο Αναστασιάδη, το νέο βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Έγκλημα στο Κραν Μοντανά: Πώς η Συμμορία ματαίωσε τη λύση του Κυπριακού», στρέφεται και κατά του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Διαβάστε περισσότερα για τις μυστικές επαφές με ανθρώπους της Τουρκίας και όσα καταλογίζονται στους Νίκο Αναστασιάδη – Χριστοδουλίδη: «Έγκλημα στο Κραν Μοντανά»: Οι μυστικές επαφές με Τουρκία και η συνάντηση στην Προεδρική Σουίτα

Σχετικά με τις κρίσιμες μέρες στο Κραν Μοντανά, ο Μακάριος Δρουσιώτης υποστηρίζει ότι η τακτική που ακολουθούσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν να φύγει από τις συνομιλίες και να επιρρίψει την ευθύνη στην άλλη πλευρά.

Γι’ αυτό το λόγο, αναφέρει στο βιβλίο του, δημιούργησε επικοινωνιακό επιτελείο

  • με επικεφαλής τον Νίκο Χριστοδουλίδη

και βοηθούς τους

  • Λοΐζο Αντωνίου και
  • Βίκτωρα Παπαδόπουλο.

Αυτοί δημιούργησαν ένα γκρουπ στο Viber και διέρρεαν στους δημοσιογράφους πληροφορίες που εξυπηρετούσαν την τακτική για αποτυχία της διάσκεψης.

Επίσης, όπως αναφέρει στο βιβλίο, γίνονταν επιλεκτικές διαρροές κυρίως προς Φιλελευθερο και SigmaLive.

 

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Μακάριος Δρουσιώτης καταλογίζει στον Νίκο Χριστοδουλίδη και κατά περίπτωση διαρροές σημειωμάτων της ΚΥΠ στον Τύπο.

Συγκεκριμένα, γράφει χαρακτηριστικά πως «γνωρίζω ότι όλα τα σημειώματα της ΚΥΠ πήγαιναν στον Χριστοδουλίδη, ο οποίος έκανε κατά περίπτωση διαρροές στα ΜΜΕ, κυρίως προς τον Φιλελεύθερο, ως μέρος της τακτικής του Αναστασιάδη να σιγήσει κάθε φωνή αντίδρασης στις πολιτικές του».

 

Διαβάσε περισσότερα για την παρακολούθηση Έσπερ Μπαρθ Άιντα – Άντρου Κυπριανού και τις διαρροές που αποδίδονται στον Νίκο Χριστοδουλίδη: «Έγκλημα στο Κραν Μοντανά»: Σημειώματα της ΚΥΠ διέρρεαν στον Τύπο από… τον Νίκο Χριστοδουλίδη 

 

 

«Έγκλημα στο Κραν Μοντανά»: Οι μυστικές επαφές με Τουρκία και η συνάντηση στην Προεδρική Σουίτα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy