Χριστοφίδης: Η Ελεγκτική Υπηρεσία επί αυτής της διακυβέρνησης αντιμετώπιζε συνεχώς εχθρικό περιβάλλον

«Για πρώτη φορά και επί διακυβέρνησης ΔΗΣΥ, Υπουργικό Συμβούλιο εξέδωσε ανακοίνωση σε βάρος Γενικού Ελεγκτή και τον απείλησε με ξήλωμα»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία επί αυτής της διακυβέρνησης αντιμετώπιζε συνεχώς εχθρικό περιβάλλον, επισήμανε μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης καταγγέλλοντας τη σημερινή κυβέρνηση ότι αποτελεί εστία διαφθοράς.

Τόνισε ότι για πρώτη φορά και επί διακυβέρνησης ΔΗΣΥ, Υπουργικό Συμβούλιο εξέδωσε ανακοίνωση σε βάρος Γενικού Ελεγκτή και τον απείλησε με ξήλωμα.

Αυτή η κυβέρνηση, υπενθύμισε, ξήλωσε όσους διαφωνούσαν με αυτήν καταργώντας αξιωματούχους πολλών θεσμών από τις θέσεις τους και πολέμησε όσους θεωρούσε ότι ήταν εναντίον της.

Παντελίδης: Περιγράφει απόλυτα τα όσα ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια η καταγγελία του Γενικού Ελεγκτή ότι λειτουργεί σε εχθρικό περιβάλλον

Περιγράφει απόλυτα τα όσα ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια η καταγγελία του Γενικού Ελεγκτή ότι λειτουργεί σε εχθρικό περιβάλλον, τόνισε μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρύσης Παντελίδης.

Υπενθύμισε τις απειλές από μέρους της κυβέρνησης εναντίον του Γενικού Ελεγκτή για προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο, όπως και για ποινική του δίωξη.

Τόνισε ότι αυτό το περιβάλλον δεν πρέπει να συνεχιστεί, όχι μόνο για την Ελεγκτική Υπηρεσία, αλλά για όλους τους θεσμούς που ασκούν αυτού του είδους την αρμοδιότητα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.