Παράθυρα/ Ορίζοντας


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΧριστουγεννομπερδέματα

Το Theatroparty με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την καινούρια παραγωγή του “Χριστουγεννομπερδέματα” σε σκηνοθεσία Νάσια Κελεπέσιη.

Πρόκειται για μια διαδραστική παράσταση, όπου τα παιδιά γίνονται οι πρωταγωνιστές και βοηθούν τους ήρωες μας να βρουν μια λύση και να ξεμπερδέψουν τις καταστάσεις που εμφανίζονται μπροστά τους.  Παιχνίδια, δοκιμασίες μα και πολλές εκπλήξεις θα βρεθούν στο δρόμο τους. Ποιος θα τα καταφέρει τελικά;  Μπορεί να είσαι εσύ;

Κείμενο: Ορέστης Μίνος, Νάσια Κελεπέσιη, Σκηνοθεσία: Νάσια Κελεπέσιη, Σκηνικά: Ομάδα Theatroparty, Διάρκεια παράστασης: 60’
Λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί: Nάσια Κελεπέσιη  και Mύρια Χώπλαρου (σε διπλή διανομή)
Προτείνεται για όλη την οικογένεια.  Προπώληση εισιτηρίων: 95113206  (Περιορισμένος αριθμός θέσεων)

Παρασκευή 24/12, (17:00 και 18:30)

Κυριακή 26/12, (10:00 και 17:00)

Special Τριήμερο Event:  (η ώρα 18:00 Christmas Workshops, Είσοδος: 10€ και παράσταση η ώρα 19:00, Είσοδος: 10€)  Special price 15€ και για τα δύο  ( Christmas workshop και παράσταση)

27/12  Μουσικό Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι (τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τη μουσική, το τραγούδι και στο τέλος του εργαστηρίου θα φτιάξουν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Οι θαρραλέοι θα το παρουσιάσουν και στη σκηνή του TheatropARTy.

Κατάλληλο για Ηλικίες: 4+

28/12  Θεατρικό κατασκευές  ( τα παιδιά θα γνωρίσουν τη μαγεία του θεάτρου, θα μπουν στη διαδικασία να φτιάξουν τη δική τους Χριστουγεννιάτικη Μάσκα και έπειτα να δημιουργήσουν θεατρική σκηνή με την ομάδα τους.  Θα ανέβουν στη σκηνή και θα ενσαρκώσουν την δική τους Χριστουγεννιάτικη ιστορία, θα υποκλιθούν και θα λάβουν το πιο μεγάλο χειροκρότημα.

Κατάλληλο για Ηλικίες: 4+

29/12  Φτιάχνοντας μια Χριστουγεννιάτικη Ραδιοφωνική Εκπομπή. ( Τα παιδιά θα γνωρίσουν το Ραδιόφωνο και τις εκπλήξεις που κρύβει. Θα φτιάξουν το δικό τους ραδιόφωνο( κατασκευή) και έπειτα θα δημιουργήσουν μια Χριστουγεννιάτικη Εκπομπή. Συντονιστείτε μαζί μας για τις πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες Εκπομπές.

Κατάλληλο για Ηλικίες: 7+

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei