Χτύπησαν σε τροχαίο το αυτοκίνητο του και γρονθοκόπησε πατέρας και γιό

closeup of the fist of a young caucasian man in the air ready to punch or fight, against a graded gray background, with a dramatic effect

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 33χρονου, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε πατέρα και γιο, 58 και 20 ετών, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε χθες στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  της επίθεσης προηγήθηκε τροχαία σύγκρουση των αυτοκινήτων που οδηγούσαν ο 20χρονος και ο 33χρονος, στην οδό Ιωάννη Καλογερόπουλου. Αμέσως μετά τη σύγκρουση, ο 20χρονος ζήτησε εξηγήσεις από τον 33χρονο, ο οποίος φέρεται να τον έσπρωξε.

Στη σκηνή έφτασε ο 58χρονος πατέρας του 20χρονου, για να ζητήσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του 33χρονου, ο οποίος φέρεται να τους επιτέθηκε και να τους γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Πατέρας και γιος μετέβησαν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 58χρονος έφερε κάταγμα στη μύτη και θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο, όπου έγινε συρραφή, ενώ ο 20χρονος έφερε ελαφρά τραύματα στο κεφάλι.

Στη βάση της μαρτυρίας των δυο παραπονούμενων, η Αστυνομία συνέλαβε χθες τον 33χρονο, ο οποίος σήμερα τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση,  σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης,

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.