Χυδαιότητα του βουλευτή ΔΗΣΥ, Ν. Σύκα σε βάρος της γυναικείας οργάνωσης του κόμματός του!
Σάλο έχει προκαλέσει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, βίντεο με τον βουλευτή του ΔΗΣΥ Νίκο Σύκα να προβαίνει σε μια σεξιστική χυδαιότητα σε βάρος της γυναικείας οργάνωσης του ίδιου του κόμματος του, της Γ.Ο.ΔΗ.ΣΥ.
Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, παρουσιάζεται ο βουλευτής του ΔΗΣΥ περιτριγυρισμένος από άλλα στελέχη του ΔΗΣΥ, ανάμεσα τους και μία γυναίκα μάλιστα, να αναφέρεται στη «ΓΟΔΗΣΥ», ως «γά-μισί».
Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο στέλεχος της ΓΟΔΗΣΥ Αθηνά Σπύρου που στέκεται δίπλα του, «αστειεύεται» λέγοντας ότι «είναι τζαι ο Πρόεδρος της γα**σί, ουυ της ΓΟΔΗΣΥ». Το βίντεο που προφανώς διέρρευσε από κάποιον από τους παρευρισκόμενους λήφθηκε κατά πάσα πιθανότητα στο περιθώριο κάποιας συγκέντρωσης ή συνάντησης του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό.
Το περιστατικό αυτό, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή του ΔΗΣΥ και Επαρχιακό Γραμματέα του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό, Ν. Σύκα έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά κρουσμάτων σεξιστικών υποτιμητικών αναφορών μέχρι και χυδαίων επιθέσεων σε βάρος γυναικών που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια με δράστες στελέχη του ΔΗΣΥ.
Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News
Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.