CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ . . . Με την ταχύτητα του πρωταθλητή! Παγκύπριο Συνέδριο 2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Συνέδριο της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στις 6 Μαρτίου 2020 στο ξενοδοχείο Aphrodite Hills, στην Πάφο. Στο συνέδριο, με θέμα «CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Με την Ταχύτητα του Πρωταθλητή», συμμετείχαν πάνω από 300 άτομα, στελέχη και ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της Εταιρείας, ανώτατα στελέχη του Ασφαλιστικού Ομίλου CNP CYPRUS, η Αναπληρώτρια Έφορος Ασφαλίσεων και παράγοντες της οικονομικής, πολιτικής και δημόσιας ζωής του τόπου. Την παράσταση έκλεψε μια λαμπερή Formula 1 την οποία εξασφάλισε η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και φρόντισε να μεταφερθεί στο χώρο του συνεδρίου. Το εντυπωσιακό αυτοκίνητο, με τον ισχυρό συμβολισμό, αποτέλεσε το κύριο θεματικό στοιχείο του συνεδρίου.

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, οδηγεί από την πρώτη θέση την κυπριακή ασφαλιστική αγορά γενικού κλάδου. Με νέα, καινοτόμα προϊόντα, συνεχείς επενδύσεις στην τεχνολογική πρωτοπορία, διαρκή προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και έμφαση στην ποιοτική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, η εταιρεία στοχεύει όλο και πιο ψηλά.

O Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, ανέφερε στο χαιρετισμό του ότι για τον Όμιλό μας και τις Εταιρείες του, το 2020 είναι μια κομβική χρονιά διότι αναπτύσσεται, στην πλήρη της έκταση, η ομιλική επιχειρησιακή στρατηγική μας. Αυτή ενισχύεται από τον γαλλικό κολοσσό CNP ASSURANCES που είναι πλέον ο μόνος μας μέτοχος. Οι άξονες της στρατηγικής αυτής είναι: Α) ο ψηφιακός μετασχηματισμός, Β) η επένδυση στην καινοτομία και (Γ) η συνεχής βελτίωση της ‘ολικής εμπειρίας πελάτη’». Ο κ. Φειδία κατέληξε λέγοντας πως «είναι στη φύση μας, στον Όμιλο CNP CYPRUS, να προσαρμοζόμαστε και να εξελίσσουμε τον τρόπο λειτουργίας μας, ώστε να πετυχαίνουμε τους στόχους και να μεγιστοποιούμε τα αποτελέσματά μας».

Στη συνέχεια ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, παρουσίασε τα εξαιρετικά αποτελέσματα και τους παραγωγικούς δείκτες της Εταιρείας για το 2019, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στο προσωπικό και στους συνεργάτες του δικτύου. Ο κ. Στυλιανού ανέλυσε τις εγγενείς δυνάμεις της Εταιρείας που την κατατάσσουν στην ηγετική θέση της αγοράς και επιβεβαιώνουν γιατί η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ είναι η πρώτη επιλογή για ασφάλειες Γενικού Κλάδου στην Κύπρο.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων και Στήριξης Εργασιών της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Χάρης Ν. Παστίδης, τόνισε ότι με τη μεθοδική και παραγωγική εργασία του Δικτύου Πωλήσεων και του Διοικητικού Προσωπικού της Εταιρείας, έχουν επιτευχθεί οι ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι. Δίνοντας το στίγμα για το μέλλον, σημείωσε: «συνεχίζουμε στο δρόμο των πολύ θετικών αποτελεσμάτων, με προσήλωση στο επίπεδο επαγγελματισμού και στην ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρουμε στους ασφαλισμένους μας».

Επίσης κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ παρουσίασε το νέο ηλεκτρονικό προϊόν Ασφάλισης Μηχανοκινήτων, το οποίο αποτελεί ακόμη μια καινοτομία στο χώρο. Εμφάνιση – έκπληξη, ήταν εκείνη του νεαρού και ανερχόμενου πιλότου της Formula, Βλαδίμηρου Τζιωρτζή, ο οποίος μίλησε για τη μέχρι σήμερα πορεία του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στο δρόμο του, ως πρωταθλητής, και τη φιλοδοξία του να γίνει πιλότος στη Formula 1.

Με τη λήξη του Συνεδρίου και κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου που ακολούθησε, η Εταιρεία βράβευσε σε λαμπρή τελετή τους συνεργάτες της που πέτυχαν τις καλύτερες επιδόσεις κατά την προηγούμενη χρονιά. Επιδόσεις που κινήθηκαν με την ταχύτητα του πρωταθλητή! Το συνέδριο αυτό έθεσε τα θεμέλια για την περαιτέρω επιτυχημένη πορεία που θα ακολουθήσει η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και την επόμενη δεκαετία, ως η ηγετική δύναμη της κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.