Θέα/ Ορίζοντας

Common Individualities στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών μέσων, οι τεταρτοετείς φοιτητές του Προγράμματος Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας  παρουσιάζουν την ομαδική έκθεση ‘Common Individualities’.

Angie Bilianidi
@άντζι μπιλιανίδη

Η ομάδα αποτελείται από φοιτητές διαφορετικών πολιτιστικών προελεύσεων και στην έκθεση θα παρουσιαστούν έργα που καταπιάνονται με ποικίλα θέματα. Παρουσιάζοντας τη διαδικασία και την ανάπτυξή τους, στοχεύουν να επικοινωνήσουν τις ανησυχίες τους μέσω της δικής τους εικαστικής και καλλιτεχνικής γλώσσας. Τα έργα περιστρέφονται γύρω από κοινωνικοπολιτικά ζητήματα στην Αφρική, περιβαλλοντικά και κοινωνικά θέματα, το ενδιαφέρον για το οικοσύστημα, την pop κουλτούρα και την εικονογραφία, καθώς και για ιδιαίτερες χρωματικές αποχρώσεις, το υλικό και το άυλο στην τέχνη, τις αντίθετες έννοιες της ακαμψίας μιας δομής και του εφήμερου του φωτός, και την αρχιτεκτονική φωτογραφία που ταλαντεύεται μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου χώρου. Εξερευνούν διάφορες μεθόδους και τεχνικές σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν τις μορφές και τα μέσα έκφρασης της ταυτότητάς τους ως νέοι καλλιτέχνες.

Τα μέσα  περιλαμβάνουν τη φωτογραφία, τη γλυπτική, τη ζωγραφική, το σχέδιο, την εκτύπωση, το street art και το βίντεο.

Συμμετέχουν

Μαιρυλίν Άδαμου, Άντζι Μπιλιανίδη, Κατερίνα Χριστοδούλου, Ιωάννα Οικονομίδου, Καρίμ Φαρχατ, Τομπόρε Ιρορομπέζιε, Ραφαέλλα Κωνσταντίνου, Παντελέημα Νικολαϊδού, Μπούγκο Σινγκίλι, Αννά Θωμαΐδου
Rafaella Constantinou
@ραφαέλλα κωνσταντίνου
Ioanna Economidou
@ιωάννα οικονομίδου

Κτίριο Καλών Τεχνών, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, 29 Μιχαήλ Γεωργαλλά, 2409

15 Δεκέμβρη 2022, 7:30μμ-10:30μμ

16 Δεκέμβρη 2022, 12:00 μμ -7:00 μμ

Panteleima Nicolaidou
Παντελέημα νικολαϊδού

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.