Δ.Διομήδους: Δε μπορεί ο Μ. Σιζόπουλος να δεσμεύσει το κόμμα

Τη σύγκλιση των συλλογικών οργάνων της ΕΔΕΚ για συζήτηση ενόψει των προεδρικών εκλογών, ζητά ο γγ της ΔΕΟΚ και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Διομήδης Διομήδους.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ, επέκρινε τον Μαρίνο Σιζόπουλο ότι κάνει παρασκηνιακές διαβουλεύσεις χωρίς να ενημερώσει τα όργανα της ΕΔΕΚ.

Δεν είναι αποδεκτό, τόνισε ο κ. Διομήδους, ο πρόεδρος του κόμματος να δεσμεύσει την ΕΔΕΚ αφού τις αποφάσεις πρέπει να λάβουν τα συλλογικά όργανα, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι σε ένα μήνα θα γίνουν εκλογές για την ηγεσία του κόμματος.


Πρέπει, είπε, να συγκληθεί το πολιτικό γραφείο και η κεντρική επιτροπή, να αποφασίσουν το πολιτικό πλαίσιο για την επόμενη πενταετία και να συζητηθεί η στρατηγική για το πως θα επέλθει η αλλαγή στη διακυβέρνηση του τόπου.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος ξεκίνησε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις χωρίς να γίνει καμία συζήτηση εντός του κόμματος. «Δεν γνωρίζουμε τίποτα για τις διαβουλεύσεις του προέδρου, ούτε αν συμφώνησε με τον Νικόλα Παπαδόπουλο», τόνισε ο κ. Διομήδους, προσθέτοντας πως είναι υποχρέωση του κ. Σιζόπουλου, αφού έγινε κύκλος επαφών, να συγκαλέσει τα συλλογικά όργανα του κόμματος και να τα ενημερώσει.

Είπε ακόμα ότι πρέπει να γίνει διάλογος με όλα τα κόμματα, συμπεριλαμβάνου και του ΑΚΕΛ, χωρίς προαποκλεισμούς.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.