Δ.Μητσοτάκης: Καταγγέλλει λογοκρισία από το ραδιοφωνο της ΕΡΤ για… απάντησή του στον γιο Μητσοτάκη

Αύριο είναι η μεγάλη συναυλία ειρήνης στην Ελλάδα, ωστόσο εδώ και μέρες, αρκετοί είναι αυτοί που ειρωνεύονται τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτήν την αντιπολεμική εκδήλωση.

Σήμερα, σύμφωνα με την καταγγελία του στιχουργού, συνθέτη και μουσικού Δημήτρη Μητσοτάκη ενώ ήταν καλεσμένος να μιλήσει στο 1ο πρόγραμμα ΕΡΤ για την αυριανή συναυλία ειρήνης, η διεύθυνση τον έκοψε!

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει με ανάρτησή του «Λίγο πριν να βγω στο τηλέφωνο με ενημέρωσαν ότι η διεύθυνση, αποφάσισε να με κόψει μετά το θέμα που έχει προκύψει με το σχόλιο του Κ. Μητσοτάκη και την έμμετρη απάντησή μου».

Κι όμως, στην χώρα μας εν έτει 2022, καλλιτέχνες φαίνεται να κόβονται από τη δημόσια ραδιοφωνία γιατί απάντησαν στις ειρωνείες και τα υποτιμητικά σχόλια του γιου του Πρωθυπουργού.

Ο τραγουδοποιός Δημήτρης Μητσοτάκης στην ανάρτησή του κατονόμαστε μάλιστα τον Διευθυντή του Πρώτου Προγράμματος, Άρη Τόλιο:

Σήμερα 28.5 του σωτηρίου έτους 2022 ήμουν καλεσμένος να μιλήσω τηλεφωνικά στο Πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ , στην εκπομπή των Βραδέλη-Μπίκουλα για την αυριανή συναυλία ειρήνης κατά της Ρωσικής εισβολής και του πολέμου. Λίγο πριν να βγω στο τηλέφωνο με ενημέρωσαν ότι η διεύθυνση, και συγκεκριμένα ο κύριος Άρης Τόλιος, αποφάσισε να με κόψει μετά το θέμα που έχει προκύψει με το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και την έμμετρη απάντησή μου. Κάθε σχόλιο περισσεύει.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy