Δ/ντής Δημοτικής Εκπαίδευσης: Ο αριθμός των κρουσμάτων στα δημοτικά είναι πολύ μεγαλύτερος

Ο αριθμός ο οποίος ανακοινώνεται αφορά στα τεστ τα οποία διενεργούνται στα σχολεία. Ο συνολικός αριθμός, είναι πολύ μεγαλύτερος, αναφέρει ο διευθυντής δημοτικής εκπαίδευσης, Μάριος Στυλιανίδης.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΜιλώντας στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, είπε ότι σήμερα θα σταλούν οδηγίες στα σχολεία για τις αλλαγές που επιφέρουν τα νέα μέτρα.

Από τη Δευτέρα σε διαφορετικές ημέρες της εβδομάδας θα υπάρχουν συνεργεία διενέργειας τεστ αντιγόνου σε 330 δημοτικά σχολεία, είπε επίσης.

“Τα παιδιά δέχονται εύκολα τις αλλαγές”

Τα παιδιά δέχονται εύκολα τις αλλαγές, δηλώνει ο πρόεδρος της Παιδιατρικής Εταιρείας, Μιχάλης Αναστασιάδης, τοποθετούμενος θετικά στη λήψη μέτρων για τα παιδιά στη δημοτική εκπαίδευση.

Μιλώντας επίσης στο Τρίτο είπε ότι χρειάζονται ωστόσο συνεχή επιτήρηση και υπόδειξη της σωστής χρήσης της μάσκας. Αυτό, πρόσθεσε, αποτελεί ευθύνη γονέων, εκπαιδευτικών και γιατρών.

Ερωτηθείς σχετικά ο κύριος Αναστασιάδης είπε ότι οι παιδίατροι είναι δέκτες των επιφυλάξεων των γονιών για τα τεστ και τις μάσκες, τις οποίες, όμως, εξήγησε διασκεδάζουν με επιστημονικά επιχειρήματα.

Με πληροφορίες από ΡΙΚ

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.