Δαμιανού: Η κυβέρνηση δεν σέβεται τα θέσμια, ούτε ανεξάρτητους αξιωματούχους

Η κυβέρνηση δεν σέβεται τα θέσμια, ούτε ανεξάρτητους αξιωματούχους τόνισε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού, σχολιάζοντας την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Ελεγκτικής Υπηρεσίας και Υπουργείου Οικονομικών για τη συμφωνία διαχείρισης των αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου.

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ανέφερε ότι το ΑΚΕΛ καυτηριάζει την πολιτική στάση των κυβερνώντων σε βάρος ανεξάρτητων θεσμών και αξιωματούχων. Υπέδειξε πως πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι υποδείξεις των ανεξάρτητων αξιωματούχων, αντί αυτοί να δέχονται επίθεση όποτε βρίσκονται απέναντι από την κυβέρνηση. Σημείωσε πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι κυβερνώντες δεν επιδεικνύουν σεβασμό και επιτίθενται. Υπενθύμισε την ενέργεια του προέδρου Αναστασιάδη όταν πήγε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Ρίκκου Ερωτοκρίτου που καταδικάστηκε για αδικήματα διαφθοράς για να αποτρέψει, τόνισε, την καταδίκη του από ποινικά δικαστήρια.

Ο Άριστος Δαμιανού επισήμανε πως πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, σημειώνοντας πως στόχος είναι να ξανακτιστεί το κράτος το οποίο κατέλυσαν με τις σκοπιμότητες και την διαπλοκή τους οι κυβερνώντες.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.